Minne mennä

Tampereella avautuu uusi kulttuuritila – Avajaisissa kuullaan paikallista musiikkia

TAPAHTUMA Hiedanrannan Kuivaamossa juhlitaan avajaisia lauantaina.

Kuivaamo

Swäg ry

Lielahden vanhasta sellutehtaasta Hiedanrannassa on muokattu uusi kulttuuritila, jonka pinta-ala on 2000 m2, ja jonne mahtuu noin 1000 ihmistä. Kuivaamoksi nimetyn tilan virallisia avajaisia juhlitaan lauantaina 19. marraskuuta.

– Monikäyttöinen kulttuuritila tulee tarjoamaan kattavasti erilaisia mahdollisuuksia järjestää tapahtumia ja toimintaa monenlaiset eri toimijat huomioiden. Erityisesti äänentoistoon, erilaisiin visuaalisiin elementteihin ja tilankäytön joustavuuteen panostetaan paljon, kertoo Joonas Toivonen Swäg ry:stä.

Kuivaamon toimintaa operoi vuosia tapahtumia järjestänyt kulttuurinedistämisyhdistys Swäg ry, joka on toiminut 12 vuotta toiminut musiikki- ja taidekollektiivina tarkoituksenaan edistää uuden musiikin ja visuaalisen taiteen kulttuuria voittoa tavoittelematta.

Avajaisissa kuullaan monenlaista paikallista musiikkia.

– Tyyleissä liikutaan Tre-Funk III:n letkeistä avaruus-funk-räpeistä Fuck-Ushiman äärimmäisiin metallimaisemiin, Toivonen kertoo.

Illan päätteeksi TKL ajaa ylimääräisen, Kuivaamon edestä kello 03.10 lähtevän vuoron. Paikalla on myös taksitolppa.

Tilaisuus on maksuton, mutta narikkamaksu on kaksi euroa. Tapahtuma järjestetään lauantaina kello 21–03, ja se on kielletty alle 18-vuotiailta.

Lisätietoja tapahtumasta saa täältä.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat