Katso Hiedanrannan ilmaistapahtumien esiintyjäkattaus – Lielahdessa järjestetään kolme tapahtumaa samaan aikaan

Hiedanrannan tapahtumatila

Sonja Sivonen

TAPAHTUMA Lielahdessa Hiedanrannassa järjestetään lauantaina kolme tapahtumaa.

Hiedanrannan toimijat järjestävät maksuttoman Puutarhajuhlat-tapahtuman lauantaina 20. elokuuta kello 14–23.30 Näsijärven rannalla.

– Päivän ohjelma sopii koko perheelle. Yleisö voi esimerkiksi tutustua Hiedanrannan historiaan opastetuilla kierroksilla, osallistua graffitityöpajaan, herkutella katuruokatorilla ja kahvilassa ja seurata tanssi- ja taide-esityksiä. Tapahtuma-alueella on hämärän saapuessa myös tunnelmavalaistus, Tampereen kaupungilta kerrotaan.

Lauantaina kello 16–00 järjestetään alle 18-vuotiailta kielletty SWÄG Open Air -tapahtuma, jonka ohjelmassa on elektronista musiikkia, projisointia ja valotaidetta.

Lauantaina juhlitaan myös Spraycankontrol-katutaideviikon päättäjäisiä, vaikka tapahtumaviikko jatkuu sunnuntaihin saakka.

SirkusRakkausPumPum järjestää viikonloppuna alueella graffitityöpajoja. Perjantaina kello 15–18 järjestetään graffiti- ja katutaidetyöpaja, lauantaina kello 14–17 GraffitiSirkus! ja sunnuntaina kello 13–17 graffiti- ja katutaidetyöpaja.

Hiedanrannassa ei ole mahdollisuutta pysäköintiin tapahtumapäivinä.

– Suosittelemme saapumaan paikalle linja-autolla, kävellen tai pyörällä. Hiedanrantaan pääsee busseilla 3, 21 ja 80. Lähin pysäkki on Lielahden asema, Tampereen kaupungilta neuvotaan.

Sonja Sivonen