Paikalliset

Tässä on Tampereen vetävin kesäheila 2016 – "Tänä vuonna ei äänestetty pylly ja sääret edellä!"

KILPAILU Tampereen vetävin kesäheila 2016 on valittu.

Petra-Miisa Juusenaho rakastaa Tamperetta. Hän asui viisi vuotta opiskelujensa vuoksi muualla, mutta mieli ja sydän kaipasivat silloinkin takaisin Manseen.

Sonja Sivonen

Kaupunkilehti Tamperelaisen järjestämä Tampereen vetävin kesäheila -kilpailu on päättynyt, ja voittajaksi äänestettiin sisustusarkkitehti ja laulaja Petra-Miisa Juusenaho.

Voittaja keräsi 36 prosenttia äänistä. Ääniä annettiin yhteensä  lähes 3 700 kappaletta.

– Aivan mahtavaa, että tamperelaiset äänestivät minut Tampereen vetävimmäksi kesäheilaksi! Olin aivan ihmeissäni, kun sain kuulla tuloksesta. Tamperelaiset äänestivät voittajaksi positiivisen ja korkeasti koulutetun yrittäjän, joten tänä vuonna ei äänestetty pylly ja sääret edellä, hymyilee Juusenaho.

Nainen on kiitollinen jokaisesta saamastaan äänestä.

– Äänestystulos kertoo siitä, että asenne, iloisuus ja ammattimaisuus merkitsee. Laaja tukiverkkonikin saattoi toisaalta vaikuttaa asiaan, naurahtaa Juusenaho.

Jo 12 vuotta yrittäjänä toiminut Juusenaho haluaa inspiroida tamperelaisia tavoittelemaan unelmiaan.

– Koen olevani vähän sellainen vanhan liiton hymytyttö, joka tsemppaa ja jakaa ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Kaikki tavoitteet on mahdollista saavuttaa tekemällä itselle mielekkäitä asioita ja uskomalla hulluimpiinkin unelmiinsa. Olen tehnyt kahdesta rakkaimmasta harrastuksesta työt itselleni, joten minun on helppoa nauttia elämästä ja vetää täysillä, toteaa Juusenaho.

Kuusi vuotta kasvisruokavaliota noudattanut eläinrakas nainen nauttii kesälomasta, lämpimistä keleistä ja terassiruokailusta.

– Juustoista en ole vielä luopunut, mutta vegaanius on harkinnassa. Maidonjuonnin lopettaminen tuntui kehossa erinomaiselta, ja suosittelenkin kaikkia kokeilemaan sitä. Kesällä aion vielä reissata ja käydä paljon konserteissa ja festivaaleilla, kertoo Juusenaho.

Parasta Tampereen kesässä Juusenahon mukaan on runsas livemusiikki-tarjonta.

– Teen Tammerfesteillä pari keikkaa perjantaina ja lauantaina, mutta muuten olen ollut kesälomalla myös laulamisesta, positiivinen nainen hymyilee.

Tampereen vetävin kesäheila ehdottaa Tampereen kuumimmaksi kesäkolliksi joko muusikko Vesa Holmalaa tai tenori Tero Harjunniemeä.

– Miehet ovat komeita ja musiikillisesti lahjakkaita herrasmiehiä! Toinen on rokkari ja toinen oopperalaulaja. Käykäähän ehdottamassa heitä mukaan äänestysjoukkoon, vinkkaa Juusenaho.

Äänestyksen TOP 5:

1) Sisustusarkkitehti ja laulaja Petra-Miisa Juusenaho 36 %

2) Twerkkaaja Tia-Maria Sokka 19 %

3) Ex-taitoluistelija Kiira Korpi 12 %

4) Tankotanssija Henriikka Roo 10 %

5) Youtube-tähti Mmiisas 5 %

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat