Paikalliset

Bruce J. Oreckin voi bongata Tampereelta – Huomenna alkaa nuorkauppakamarien Eurooppakokous

TAPAHTUMA Tampereelle saapuu lähes 2 000 johtavassa tai asiantuntija-asemassa olevaa alle 40-vuotiasta.

Kuvakaappaus Tampereen Nuorkauppakamari ry:n nettisivuilta.

Tampereen katukuvassa voi näkyä huomisesta alkaen satoja ulkomaalaisia, kun Tampereen Nuorkauppakamari järjestää nuorkauppakamarien Eurooppakokouksen Tampereella 15.–18. kesäkuuta. Kokous kerää Tampereelle lähes 2000 kokouskävijää, joista noin puolet on ulkomaalaisia.

– Tapahtuman kokonaisvaikutus Tampereen taloudelle tulee olemaan noin 2,2 miljoonaa euroa. Tapahtumassa puhuvat muun muassa Bruce J. Oreck, Aki Hintsa, Tiina Alahuhta-Kasko ja Slushin uusi toimitusjohtaja, kertoo tapahtumajohtaja Toni Rantanen.

Tapahtumaan kuuluu yli 40 oheistapahtumaa.

– Kaikki valmisteleva työ ja koko kokousviikko toteutetaan pirkanmaalaisten nuorten talousvaikuttajien ja aktiivisten tekijöiden vapaaehtoistoimintana. Vapaaehtoisten nuorkauppakamarilaisen joukko toteuttaa viikon alusta loppuun yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Viikkoon kuuluu muun muassa museo- ja yritysvierailuja, kiertoajeluja, koulutuksia ja risteilyjä, Rantanen toteaa.

Tapahtumia järjestetään esimerkiksi Tampere-talossa, Torni-hotellissa, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, Särkänniemessä, Raatihuoneella ja Pakkahuoneella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat