Paikalliset

"Riskejä on otettava!" - Some-suursuosikki Sami Kieksi kävi Tampereella ja muuttaa pysyvästi kaupunkiin syksyllä

Nuorison keskuudessa suureen suosioon noussut someyrittäjä Sami Kieksi piipahti keskiviikkona Tampereella. Mies markkinoi Kolmelta aamuyöstä -yhteisöä sekä yhteisön syksyllä tulevaa risteilyä. Syksyllä palaa myös Kieksi takaisin Tampereelle.

Pekka Ruissalo

Muun muassa sosiaalisessa mediassa suureen suosioon nousseen Kolmelta aamuyöstä -ryhmän ja Blogbookin takaa löytyvä nuori yrittäjä Sami Kieksi, 26, piipahti tänään Tampereella. Mies on kiertueella ympäri Suomen tapaamassa paitsi käyttäjiä, myös markkinoimassa syksyllä tulevaa risteilyä jota on itse vastuullisena järjestänyt.

Syksyllä Kieksi on myös palaamassa Tampereelle asumaan.

– Tykkään kaupungista, tarkoitus on muuttaa takaisin, Kieksi paljastaa.

Siis mikä on Kolmelta aamuyöstä?

– Se on positiivinen nuorten yhteisö, jossa on nyt hiukan yli 65 000 nuorta - ja vähän varttuneempaakin käyttäjää. Pääasiassa nuoria, Kieksi kertoo Facebook-yhteisöstä ja jatkaa:

– Tarkoitus on ehkäistä nuorten syrjäytymistä sekä vastustaa tiukasti kiusaamista. Kaikenlaista tässä on tulossa, omaa televisiosarjaa ja se syksyn risteily.

Kieksi sanoo, että Blogbook on tällä hetkellä miehen päätulo.

– Pääasia mulla on tehdä hyvää. Tästä kiertämisestä varmasti joskus vielä tulee työ, tämä on kasvanut aika isoksi ja se vie paljon aikaa.

Kieksiä voidaan pitää perustellusti varsin nykyaikaisena yrittäjänä. Miehen arki on kaukana kahdeksasta neljään -tyyppisestä virastoarjesta.

– Olen aina ollut semmoinen ihminen, joka tykkää tällaisesta elämänmallista. Työn käsitteen muuttuminenkin kiehtoo: sosiaalinen media on aina kiinnostanut. Jonkun verran olen tehnyt myös luentoja aiheesta, Tampereen ilmaisutaidon lukiossa tuli käytyä muun muassa, samaten Hartwall Arenassa 10 000 ihmisen opiskelijatilaisuudessa, Kieksi luonnehtii.

Yritteliäs Kieksi sanoo, että haasteet eivät häntä ainakaan liiaksi pelota.

– Riskejä on otettava. Enemmän se harmittaisi, että olisi halunnut tehdä mutta ei sitten kuitenkaan koskaan uskaltanut.

Katso haastatteluvideo tästä! (Ja liity Tamperelaisen Facebook-seuraajaksi jos et ole jo.)

 

Sami Kieksi lähti viime marraskuussa Himalajalle suomalaisen rokkibändin kanssa.

Tamperelainen oli paikalla seuraamassa:

 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat