Vapaa-aika

Lateksituppii valloitti Tampereen – ''110 000 seuraajaa työllistää minut!''

IHMINEN Tamperelaistunut Lateksituppii eli Lauri Kangas ansaitsee elantonsa Instagram-videoilla.

Lauri Kangas ei ole ehtinyt vielä tutustua Tampereeseen juuri Hämeenkatua kauemmas.

Sonja Sivonen

Noin vuosi sitten Instagramissa suureen suosioon noussut Lateksituppii eli Lauri Kangas muutti Tampereelle muutama viikko sitten.

– Vantaa ei enää riittänyt, joten otin suunnaksi Tampereen. En ole vielä ehtinyt tutustua kaupunkiin, joten Pyynikin munkit ja Tapolan makkarat ovat vielä maistamatta! Kalevan Prisma on kaukaisin paikka, minne olen Hämeenkadulta matkustanut, Kangas naurahtaa.

Kankaalla on Instagramissa yli 110 000 seuraajaa, ja hänen päivittäistä elämäänsä seuraa Snapchatissa noin 30 000 ihmistä.

– Teen työkseni teinityttöjen arkielämään liittyviä sketsivideoita. Esitän tyttöjä videoilla peruukki päässä ja demonstroin nuorten elämää humoristisesti, Kangas kertoo.

Joka päivä Kangas ei kuitenkaan pue peruukkia päähänsä.

– Normaalina työpäivänä herään kun jaksan, pelaan videopelejä ja tilaan ruokaa kotiin. Vastailen usein myös yhteistyöpyyntöihin.

– Minulla on toiminimi, ja teen yhteistyötä Markku Pullin Instamarkkinointi-yrityksen kanssa. Toisin sanoen ansaitsen rahaa somen seuraajamäärieni vuoksi. Nautin elämästäni nyt, mutta en halua ansaita elantoani enää kolmekymppisenä peruukkivideoilla, 20-vuotias Kangas toteaa.

Lateksituppii-ilmiö syntyi, kun Kankaalla oli paljon ylimääräistä aikaa.

– Ajattelin tehdä yhden sketsivideon, ja sitten kun suosiota alkoi tulla, tein niitä lisää. Nyt alkavat ideat vähitellen loppua, koska videoita on monia kymmeniä. Parasta työssäni on luovuus, itsensä toteuttaminen ja onnistumisen tunne. Minulla on pieniä paineita toimia esimerkkinä hyvin nuorille teineille, koska he saattavat ottaa tekemisistäni vaikutteita. Tulevaisuudessa saatan pyrkiä vaikuttamaan nuoriin positiivisesti tuomalla esiin tärkeitä aiheita, kuten terveyden.

Kangas on tuonut sosiaalisessa mediassa esille rakkauttaan ruokaan.

– Rakastan Siipiweikkojen siipiä! Muutin melkein niiden vuoksi tänne. Tampere on sopivan kokoinen kaupunki, ja sijainnissakaan ei ole valittamista. Vähitellen alan tuntea itseni tamperelaiseksi, mutta Tampereen murretta en aio omaksua koskaan! Kangas uskoo.

Lateksituppiin sketsivideoita voi katsoa linkin takaa: https://www.instagram.com/lateksituppii/

Lateksituppii

110 000 seuraajaa Instagramissa eli kuva- ja videopalvelussa

Yli 60 000 tykkäystä Facebook-sivulla

Snapchatissa päivittäin yli 30 000 katselukertaa ''My Storylla'' eli kuva- ja videotarinalla, joka poistuu 24 tunnin päästä sovelluksesta automaattisesti

Ehdolla some-staraksi vuonna 2015. Voiton vei Niko Saarinen, jolla kuitenkin melkein puolet vähemmän Instagram-seuraajia. Ehdolla oli myös Anssi Kela.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat