Paikalliset

Tampereelle avataan uusi pakohuonepeli

Yksityiskohta Siirin huoneesta.

Mysteeri Experience Oy

Tampereen pakohuonepelitarjonta laajenee, kun kaupunkiin tulee uusi toimija. Jyväskyläläinen Mysteeri Experience avaa Näsilinnankadulle oman pakopelinsä tämän viikon perjantaina.

– Emme päästä pelaajiamme helpolla, sillä meille ei riitä pelkkä ulospääsyn löytyminen tunnissa. Pakenemisen lisäksi on selvitettävä huoneen mysteeri, Mysteerin luova johtaja Emmi Kärnä kertoo.

Tampereelle avataan aluksi kaksi huonetta: Siirin huone ja Jaskan Pubi.

Tampereelle tulevassa Siirin huoneessa on esimerkiksi tehtävänä selvittää, mistä opiskelijatytön huoneen oudot tapahtumat johtuvat.

– Tarina on peleissämme aina hyvin läsnä, sillä jokaisessa tarinassamme on juoni sekä päähenkilö seurattavana. Mielenkiintoiset henkilöhahmot mahdollistavat tarinaan uppoutumisen ihan uudella tasolla. Tavoitteenamme onkin herättää elokuvat henkiin.

Suomessa on jo yli 30 pakohuonepelejä tuottavaa yritystä. Tampereella on ennestään ollut Room Escapen pakohuoneet Finlaysonilla ja Keskustorilla.

– Uskomme alan jatkavan kasvuaan vielä tovin, sillä aikuisten pelit ovat tulleet jäädäkseen, Mysteerin bisneshustleri Jussi Venäläinen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat