Minne mennä

K50-festarit on uudenlainen kesätapahtuma

Marita Tavitsainen tanssittaa yleisöä.

xxx

Sorsapuistossa järjestetään 25. toukokuuta oma festari yli 50 -vuotiaille. Tavoitteena on pitää hauskaa porukalla pilke silmäkulmassa, tavata uusia ihmisiä ja kokea ikimuistoisia elämyksiä.

Tapahtumassa on erilaisia osallistavia ohjelmanumeroita ja musiikkiesityksiä. Marraskuussa järjestetty K50-tapahtuma Tullintorilla oli ensiaskel yli 50-vuotiaille suunnatuissa menoissa.

– Sisältöä on kehitetty siitä rokimpaan suuntaan, vastaamaan monipuolisempaan makuun, eikä kyse ole enää vain senioritapahtumasta, Jenna Ylikoski tapahtuman järjestävästä Huikeat Oy:stä sanoo..

Festareilla pyritään tavoittamaan kaikki yli viisikymppiset ilman yläikärajaa. Päivällä ohjelma on suunnattu yli 75-vuotiaille ja paikalla on heiltä kiinnostavia näytteilleasettajia, ja ohjelmassa muun muassa seniorijumppaa, laulukuoroja ja yhteislaulua, tanssiesityksiä sekä tietoiskuja.

Iltaa kohden ohjelma nuortuu, ja kuullaan rock covereita esittävää Playa-bändiä ja Marita Taavitsaista.

Festareiden yhtenä tarkoituksena on yhdistää ihmisiä ja innostaa lähtemään rohkeasti pois kotoa tapaamaan uusia ihmisiä. Festareilla pidetään myös suuri deittisivuston sinkkutapaaminen.

Tapahtuma on kävijöille maksuton ja nimestään huolimatta kaikille avoin.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat