Paikalliset

Pihlajalinnasta Vuoden työnantaja

PALKINTO Viime aikoina paljon julkisuutta Pappilanpuiston palveluasumisyksikön sotkujen takia saanut Pihlajalinna Oyj on valittu Vuoden työnantajaksi. Palkinto luovutettiin perjantaina aamupäivällä.

Pihlajalinnalaiset vastaanottivat Vuoden työnantaja-palkinnon perjantaina.

Karri Kannala

Sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava Pihlajalinna Oyj on valittu Pirkanmaan parhaaksi työnantajaksi

Raati perustelee valintaansa sanoin: ”Pihlajalinnan kasvutarina ja menestys osoittavat, millaiseen lentoon positiivinen yrittäjähenki ja rohkeus haastaa vallitsevia toimintatapoja antaa siivet. Sote-ala on voimakkaassa muutoksessa ja herättää tunteita mutta Pihlajalinna on vastannut alan haasteisiin kehittämällä toimintaansa edelläkävijän rohkeudella, ja panostamalla samalla merkittävästi koko henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin.”
 

Kolmentoista finalistin joukosta raati palkitsi kunniamaininnoilla neljä yritystä. Kunniamaininnan kilpailussa saivat IT-alan moniosaaja Gofore Oy, IT- ja elektroniikkatukku F9 Distributions Oy, palloventtiilejä valmistava Jouka Oy sekä Tampereen Seudun Osuuspankki.

Vuoden Työnantajakilpailun arvovaltainen raati koostui pirkanmaalaisista vaikuttajista, joista mukana olivat: Erkki Lydén Pirkanmaan ELY-keskuksen työllisyys- ja osaamisyksikön päällikkö, Timo Antikainen, Tampereen kaupungin elinkeinojohtaja, Pasi Mäkinen, Pirkanmaan yrittäjien toimitusjohtaja, Akira Ropo, Tampereen kauppakamarin yhteyspäällikkö, Vesa Jouppila, Pirkanmaan TE-keskuksen johtaja, Päivi Myllykangas, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredean toimitusjohtaja, Anna Länninki, Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtaja sekä viime vuoden kilpailun voittajan Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Tänä vuonna kilpailun järjestäjät Tammerkosken Nuorkauppakamari ja Radio Fun Tampere järjestivät myös yleisöäänestyksen Vuoden työnantaja-finalisteista. Yleisöäänestyksen voiton vei ravintoloitsija Arto Rastas ja hänen ravintolansa Bar Burrito, Bistro LePot, Hella & Huone, Hella & Huone Deli ja Villa Hakkari. FUN Tampereen sisältöjohtaja Juha Koivusen mukaan kuuntelijat kokivat yleisöäänestyksen tärkeänä, sillä ääniä annettiin pitkälle toistatuhatta. Nykypäivänä on työnantajan merkitys ihmisten arjessa suuri ja siksi, moni haluaa jakaa positiiviset kokemukset myös muille, jatkaa Koivunen.

Vuoden työnantaja -palkinnon tavoite on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Pirkanmaan talousalueella. Palkinto on jaettu jo vuodesta 1983.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat