Rock City

Jouluna saa myös elvistellä!

KUNINGAS ELÄÄ. Rockin ikuisuusarvot pysyvät ja paranevat.

Juha Leppänen eli Aron vie lauantaina tamperelaiset amerikkalaiseen joulutunnelmaan.

xxx

Viime vuonna suuren suosion saanut ja loppuunmyyty Elvis Christmas -konsertti Tampere-talossa uusitaan yleisön pyynnöstä lauantaina.

Elviksen musiikkia tulkitsee kansainvälistä tunnustusta saanut Aron & Cool Company. Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen joululauluista ja hengellisestä ohjelmistosta, rock’n’rollia unohtamatta.

Aronin eli Juha Leppäsen Elviksen gospel-musiikin ympärille rakentuvat kirkkokonsertit ovat saavuttaneet suuren suosion. Rockin perinteitä kunnioittava keikka tarjoaa elämyksen, joka rakentaa siltaa eri sukupolvien välille. Elviksen tunnetuimmat hitit, rakkaat joululaulut ja koskettavat hengelliset viisut ovat yhdistelmä, joka puree ja herkistää.

Aron on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu perinteisestä rock’n’rollista, iskelmärockista sekä viihdemusiikin klassikoista. Aron on äärimmäisen lahjakas Elvis-tulkki, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis Show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Erityistä kiitosta Aron on saanut vaikuttavasta äänestään sekä aidosta ja omanlaisesta esiintymistyylistään. Tampere-talon konsertissa Aron pistää parastaan: ennusteen mukaan tilaisuus on tänäkin vuonna loppuunmyyty.

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye. Ohjelmiston ydin on peräisin 1960-, 70- ja 80-luvuilta, mutta valikoima laajenee tarvittaessa sekä vanhempiin että uudempiin vuosikymmeniin.

Cool Company on toiminut vuosia Aronin taustabändinä. Erityistä kiitosta se on saanut muun muassa upeista stemmalauluista.

Cool Companyssa pelaavat kitaristi Ari Nevala, kosketinsoittaja Franc Toth, basisti Janne Korja ja rumpali Tapio Häkli.

Markku Makkonen

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Rock City

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat