Rock City

Rakas Tampere

Mansesteri

xxx

Mansesteri:

Paratiisi palaa

(Mansesteri)

***

Hip hop -yhtye Mansesteri julkaisee Paratiisi palaa -albumin tänään keskiviikkona. Aihetta juhlitaan virallisesti Varjobaarissa perjantaina.

Paratiisi palaa tunnustaa rakkauttaan Tamperetta kohtaan. Erityisesti biisi Tampere II menee asian ytimeen: Yhtye kulkee läpi Mansen historian, katsoo Pirkanmaan helmen tulevaisuuteen ja ylistää oikeutetusti kaupungin suuria ihmisiä ja asioita.

Myös manserockin kivijalasta eduskuntaan noussut Mikko Alatalo värittää kappaletta onnistuneesti. Mahtaako senaattori ehtiä mukaan keikalle Hervantaan, nähdään perjantaina.

Omaehtoisesti uraansa ja musiikkiaan kehittänyt Mansesteri on vahva tekijä kaupungin räppiskenessä. Siksi orkesterin helpot ratkaisut ja tyylillinen menneisyydessä eläminen tuntuvat välillä kummallisilta, jopa vaivaannuttavilta.

Flegmaatikkojen perintöä ja Petri Nygårdin tekemistä suomalaisen kevyen musiikin huipulla sopii kunnioittaa ja hyödyntää, mutta jos nousevan bändin musiikki kuulostaa Hausmyllyltä, ysärivaihteella vedättäminen menee liialliseksi.

Mansesteri on yritteliäs, viihdyttävä ja avarakatseinen yhtye, jonka oma näkemys vaatii vielä tarkennusta. Perusta on tukeva, mutta fanitkin tulevat vaatimaan lisää ja enemmän; manserockin legendaksi ei helpolla pääse!

Array

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Rock City

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat