Paikalliset

Muistatko vielä nämä? Raisasta uusia vihjeitä myös vuonna 2005

Syksyllä 1999 kadonneesta Raisa Räisäsestä oli tullut uusia vihjeitä, kertoi Tamperelainen vuonna 2005. Uusiin havaintoihin liittyi ulkomaalaisia miehiä ja autoja. Autohavaintoja oli kolme.

Ensimmäisessä havainnossa kullanvärinen Mercedes Benz pysähtyi Hämeenkadun ja Kuninkaankadun risteyksessä vaaleatukkaisen tytön kohdalle. Autossa oli ulkomaalaisen näköisiä miehiä.

Vanhan Postin kohdalta oli havainto ristiverisestä kolmekymppisestä miehestä, joka oli taluttanut itseään pidempää vaaleaa naista henkilöautolle, jonka vieressä oli seissyt kaksi ulkomaalaisen näköistä miestä. Kaikki neljä olivat nousseet autoon. Auto oli mahdollisesti valkoinen Citroen Visa.

Kolmas auto oli punainen Ford Escort, jolla oli liikkunut pienikokoinen ulkomaalainen mies. Hän oli jutellut Sokoksen edessä palelleen tytön kanssa katoamisyönä kello 22.45 ja 01 välisenä aikana.

16-vuotias Raisa Räisänen katosi 16. lokakuuta 1999. Hän oli ollut viettämässä iltaa kavereidensa kanssa Tampereen keskustassa.

Katoamisyö oli ollut koleasta säästä huolimatta vilkas, sillä Tampereella järjestettiin tuolloin EU:n huippukokous. Räisäsen katoamisen tutkinta siirrettiin vuonna 2005 keskusrikospoliisille, mikä oli lehden mukaan poikkeuksellista Tampereella. Räisäsen tapaus oli tuolloin ainoa KRP:n tutkinnassa ollut katoamistapaus Tampereella.

Tamperelainen 12.11.2005

Uskotko, että Raisa Räisänen löytyy?

En
66% (46 ääntä)
Kyllä
34% (24 ääntä)
Ääniä yhteensä: 70

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat