Paikalliset

Muistatko Sedun Onnelan? Tai Bat Clubin? Nyt se on tällainen viihdekeskus - Katso kuvat!

VIIHDE Entisessä Sedu Koskisen keskustayökerhossa pelataan nyt minigolfia ja heitetään curlingia.

Poolmaxin Harri Lahtinen ja Kissin Gene Simmons uuden viihdekeskus Crazy Golfin ykkösväylällä.

Petteri Mäkinen

Minigolfia ja curlingia viikonloppuisin jopa aamukahteen Tampereen ydinkeskustassa.

Tätä on luvassa, kun aiemmin muun muassa Sedu Koskisen Onnelana tunnettu tyhjillään oleva yökerho muuttuu uudenlaiseksi viihdekeskukseksi.

– Illanviettokulttuuri on muuttunut. Nyt ei riitä pelkkä tuopin ääressä istuminen. Kaveriporukat haluavat myös tekemistä, selittää Crazy Golfia pyörittävän Poolmaxin toimitusjohtaja Hannu Lahtinen .

Restamax-konserniin kuuluva Poolmax pyörittää Tampereella myös hohtokeilausrata Space Bowlingia Hämeenkadulla ja biljardiravintola Galaxie Centeriä Rautatienkadulla.

Crazy Golfin minigolfradat avattiin tänään. Curlingia pääsee pelaamaan lähiviikkoina.

Kolmessa kerroksessa olevaan yökerhotilaan on tehty noin puolen miljoonan euron remontti. Pohjakerroksessa on synteettisestä jäästä tehtyä curling-rataa. Keskimmäisessä kerroksessa on vielä yksi.

16-reikäinen minigolfrata sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa. Värikkäästi sisutettujen ja valaistujen ratojen teemoina ovat muun muassa korjaamo, sukellusvene, Gene Simmons ja muumiot.

Puutarhakadun kiinteistö on eräs Tampereen keskustan tunnetuimpia yökerhopaikkoja. Tivoli-nimellä marraskuussa suljettu ravintola muistetaan muun muassa Onnelana, Pulsena ja L.A. Garagena. Vielä 1980-luvulla tilassa oli Bat Club -niminen nuorisodisko.

Vaikka Crazy Golf on auki viikonloppuna aamuyön tunteihin, pidentää liikeidea selvästi ansaintatunteja perinteiseen yökerhoon verrattuna. Päiväasiakkaiksi halutaan ennen kaikkea lapsia ja perheitä.

– Meillä on monta kohderyhmää. Iltakävijöiden lisäksi tähtäimessä ovat lasten syntymäpäivät, työpaikkapoukat ja polttariseurueet, taustoittaa Lahtinen.

K-18 astuu Crazy Golfissa voimaan kello 18.

Onko yökerhojen aika jo ohi?

Kyllä
56% (100 ääntä)
Ei
44% (79 ääntä)
Ääniä yhteensä: 179

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat