Rock City

Flesh Roxon Tampereen Jack The Roosterissa

LEVYARVIO Flesh Roxon: Dark Side of Life (Stupido)

Vuonna 2012 Kemissä perustettu Flesh Roxon on edennyt toiseen albumiinsa muutosten siivittämänä. Apulantaan siirtynyt basisti Ville Mäkinen on vaihtunut esikoislevyn jälkeen Jouni Vaaraan . Samalla soitin on vaihtunut kontrabassosta sähköiseen vaakamalliin. Sen lisäksi rumpali Petri Torkell vaihtui tänä vuonna Antero Maliseen . Laulaja-kitaristi Nicky Rothen on näin yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen.

Dark Side of Life -albumilla kuuluu vaikeuksista voittoon -mentaliteetti ja päivitetty ote. Uutuuslevy on rivakkuudessaan ja monipuolisuudessaan positiivinen yllätys. Tutut psychobilly- ja horror punk -vaikutteet ovat edelleen tallella, mutta nyt marginaalista astutaan piirun verran kohti keskitietä. Flesh Roxonin tapauksessa tämä on vain hyvä.

Samalla tyylillinen paletti on laajentunut. Lennokkaasti junttaavassa Out of Controlista löytyy ihka oikea popkertosäe. Road taas on nätisti rullaava folktunnelmapala, kun taas metallinen God Sent Me to Hell nousee esiin levyn ärhäkimpänä vetona.

Kokonaisuutena levy ei ole omaperäisin paketti, mutta se onnistuu rokkaamaan elinvoimaisesti entistä paremman biisimateriaalin siivittämänä.

Bändi on kertonut haluavansa palauttaa vaaran tunteen rockiin. Biisin nimet, kuten Let’s Alcohol, Cocaine ja Kill Your Boyfriend sekä Andy McCoyn vierailu kolmella biisillä kääntävät tämän ”vaarallisuuden” helposti tahattomaksi koomisuudeksi.

***

Flesh Roxon Tampereen Jack The Roosterissa pe 24.4.

www.facebook.com/fleshroxon

Tomi Nordlund

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Rock City

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat