Paikalliset

Tähän tulee Tampereen uusin olutravintola

Uuden Brygga-konseptin ravintolan paikalla toimi tähän saakka Bar 101 Beers -niminen olutravintola.

Roosa Pelkonen

Tampereelle avataan uusi olutravintola.

Panimotuotteisiin erikoistuneet ravintolat eivät kuitenkaan kaupungissa lisäänny, sillä uusi Bryggaravintoloiden perustama paikka aukeaa hiljattain ovensa sulkeneen Bar 101 Beers -ravintolan tilalle Pirkankadulle.

– Ihan ytimessä emme ole, mutta uskon, että kiinnostava valikoima vetää ihmisiä, kertoo Bryggaravintoloiden toimitusjohtaja Juha Muotka.

Maaliskuussa avautuva uusi ravintola lupaa panostaa suomalaisiin pienpanimotuotteisiin.

– Olemme saaneet erittäin lämpimän vastaanoton asiakkailtamme Lahdessa, joten päätös toiminnan laajentamisesta oli helppo. Pienpanimotoimintaan keskittyvien tuotteiden kysyntä on vankassa kasvussa, joten haluamme osaltamme tuoda suomalaista pienpanimokulttuuria esille toimintakonseptiemme kautta yhä vahvemmin.

Brygga pyörittää tällä hetkellä Lahdessa Citybar- ja Laituribaari-nimisiä ravintoloita. Tampereen olutravintola tulee Brygga-konseptin alle, mutta nimi on vielä haussa.

– Nimi on tamperelaishenkinen ja siinä on varmasti pilkettä silmäkulmassa, ennakoi Muotka.

Pienpanmoista listalla on muun muassa Nokian Panimo, Malmgård, Bryggeri Helsinki ja Lammin Sahti. Hanavalikoimaa uusitaan säännöllisesti, lupaa Muotka.

Tamperelaiselta Pyynikin käsityöläispanimolta uudessa ravintolassa on tarjolla kahta eri hanatuotetta.

–Meidän on tarkoitus uusia ja kasvattaa kalustoamme, jotta pystymme vastaamaan kysyntää. Vakituotteemme on otettu hyvin vastaan, kertoo Rauno Pere Pyynikin käsityöläispanimosta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat