Paikalliset

Kaupunkisuunnittelua pubissa! Osallistu keskiviikkona

Marjo Rämö

Tampereen kehittämisestä voi keskustella myös pubissa. Tämän vuoden ensimmäinen kaupunkisuunnittelupubi kokoontuu keskiviikkona 7. tammikuuta Bar K:ssa, Kauppakatu 11:ssä. Tilaisuus alkaa kello 18.

Facebookin "Lisää kaupunkia Tampereelle" -ryhmän sivuilla kerrotaan, että keskiviikon tilaisuudessa käsitellään pysäköintipolitiikkaa ja ensi vuoden kaupunkikehitysasioita.

Idea kaupunkisuunnittelupubeihin on tullut Helsingistä, missä sikäläinen Facebook-ryhmä "Lisää kaupunkia Helsinkiin" on järjestänyt pubitilaisuuksia säännöllisesti. Kaupunkisuunnittelupubeissa Facebook-ryhmän jäsenet tapaavat ja käyvät epämuodollista keskustelua kaupungin kehittämisestä.

Lisää kaupunkia Tampereelle -ryhmässä on nyt yli 800 jäsentä. Ryhmässä on mukana tavallisten tamperelaisten lisäksi mm. yrittäjiä, virkamiehiä ja poliitikkoja. Ryhmään ovat liittyneet esimerkiksi Koskiravintoloiden ravintoloitsija Teemu Aaltonen, Onnibus.comin liikennejohtaja Lauri Helke, kirjailija Rosa Meriläinen sekä näyttelijä ja kirjailija Reidar Palmgren.

Poliitikoista mukana ovat muiden muassa pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok), apulaispormestarit Pekka Salmi (sd) ja Mikko Aaltonen (vas), yhdyskuntalautakunnan varapuheenjohtaja Jaakko Stenhäll (vihr) sekä kaupunginvaltuutetut Jari Niemelä (sd), Juhana Suoniemi (vihr), Johanna Loukaskorpi (sd), Lassi Kaleva (ps), Jaakko Mustakallio (vihr), Aarne Raevaara (ps) ja Aila Dündar-Järvinen (sd).

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat