Paikalliset

Vuoden Tamperelainen 2015 – Äänestä täällä

Kuka tai mikä on Vuoden Tamperelainen 2015 -tittelin arvoinen, kysyvät Kaupunkilehti Tamperelainen ja Tampere Tunnetuksi ry.

Vuoden Tamperelainen on henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on vuoden 2014 aikana – ja mahdollisesti pitempäänkin – tehnyt Tamperetta tai tamperelaisuutta tunnetuksi. Valitse suosikkisi listalta. Voit myös äänestää omaa ehdokastasi. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 18.1. saakka. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

EHDOKKAAT:

1) Blockfest: Ennakkoluulottomasti johdettu tamperelainen hip-hop-festivaali on noussut nopeasti kaupungin vuotuisten suurtapahtumien joukkoon.

2) Ville Kivimäki: Tieto-Finlandian teoksellaan sodan käyneiden psyykkisistä ongelmista voittanut historiantutkija kirjoitti vuoden puhutuimman tietokirjan ja johti keskustelua vaikeasta aiheesta.

3) Antero Lehto: Tampereen Pyrinnön koripallojoukkueen sisukas kapteeni nousi myös koripallon MM-joukkueeseen eli Susijengiin.

4) Sanna Marin: Päättäväinen ja suorapuheinen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja demarien varapuheenjohtaja on noussut valtakunnalliseksi mielipidevaikuttajaksi

5) Pikku Kakkonen: Taatusti vireä ja lapsenmielinen instituutio pysyy tamperelaisen tv-osaamisen keulakuvana. Television lastenohjelmat täyttivät 50 vuotta.

6)Popeda: Ikurin turpiini jyrää edelleen tinkimättömästi keikkapaikoilla, vaikka valtiovalta palkitsi kulttuurityöstä Suomi-palkinnolla ja keulakuva Pate Mustajärvi on terveiden elämäntapojen puhemies.

7) Sankarikoira Risle: Labradorinnoutaja Risle pelasti pyörätuolissa olevan omistajansa hukkumiselta kannattelemalla tämän päätä veden pinnalla

8) Santtu-Matias Rouvali: Klassisen musiikin uusi supertähti vetää Tampereen Filharmonian konsertteihin ihmisiä, jotka eivät ole ennen klassisesta kiinnostuneet

9) Juho Räty: Kiusaamiseen puuttuneesta tamperelaispojasta tuli valtakunnallinen netti-ilmiö ja todellinen arjen sankari.

10) Salla Simukka: Nuori tamperelaiskirjailija on lunastanut odotukset ja noussut niiden suomalaiskirjailijoiden joukkoon, joiden teoksia odotetaan.

11) Solo Sokos Hotel Torni: Kauan odotettu Tampereen tornihotelli on uusi maamerkki, jossa tamperelaisuus on vahvasti esillä.

12) Oma ehdokkaasi: Voit myös halutessasi äänestää omaa ehdokastasi.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

NÄIN OSALLISTUT

nettiäänestys täällä

palauta lehdestä löytyvä kuponki täytettynä äänestyslaatikkoon Kauppahallin lippukioski Lippulaan.

lähetä kuponki kuoressa tai postikortti, jossa on suosikkisi nimi, osoitteeseen Kaupunkilehti Tamperelainen/Vuoden Tamperelainen, Satakunnankatu 13b, 33100 Tampere.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat