Paikalliset

Stockmannin remontti valmis - Onnistuiko se, kerro mielipiteesi!

AVAJAISET Tavaratalon kaksi vuotta kestänyt remontti on nyt valmis.

Tavaratalon rakennus- ja laajennustöiden yhteydessä lisättiin muun muassa sisää nkäyntejä.

Anne Lahnajärvi

Tavaratalo Stockmannin remontti- ja laajennustyöt ovat valmistuneet ja avajaisia vietetään tänä viikonloppuna. Tampereen Stockmannin johtaja Eija Vartila on helpottunut.

– Loppumetreillä oli vielä muurhaispesätunnelma, kun paikkoja viimeisteltiin, mutta tunnelmat ovat nyt hyvät. Pitkä prosessi on vihdoin takana.

Laajennuksen vaatima kaavamuutos laitettiin vireille jo vuonna 2005. Lainvoiman se sai vuonna 2012. Reilut kaksi vuotta kestäneet muutostyöt kasvattivat myyntipinta-alaa 15 000 neliömetriin, lisätilaa myymälään tuli 4 000 neliötä. Mittavan investoinnin tavoitteena on uudistuneen tavaratalon vetovoiman kasvattaminen. Vartilan mukaan uusi ilme, valoisat tilat ja hyvä sijainti ovat valmiuksia, joilla taloudelliset haasteet voidaan voittaa.

– Uskomme, että uudistuksella on positiivinen vaikutus. Ympäröivässä maailmassa tilanne on mikä on, sen kanssa meidän on vain elettävä. Tampere on investoinnin arvoinen kaupunki, joka kasvaa koko ajan ja on tärkeä kauppapaikka.

Asiakkaille näkyvimmät uudistukset liittyvät muotiin ja kosmetiikkaan. Naisten muoti on jaettu uudistuksen myötä kahteen kerrokseen. Miesten muoti on keskitetty toiseen kerrokseen ja se on jaettu eri tyylien mukaan. Valikoimia on vahvistettu useilla kansainvälisillä merkeillä.

Tavaratalossa on panostettu myös sujuvaan liikkumiseen lisäämällä rullaportaita ja hissejä.

Tampereen tavaratalo on uudistettu Stockmann-konseptin mukaisesti. Pinta-alaltaan se on ketjun kolmanneksi suurin Helsingin keskustan ja Pietarin jälkeen.

– Olemme remonttivuosien aikana tehneet lukuisia muutoksia osastojemme sijainneissa, ja upea tavaratalomme on valmistunut pala palalta. Suuret kiitokset joustavuudesta ansaitsevat asiakkaamme, yhteistyökumppanit ja henkilökuntamme, Vartila sanoo.

OnnistuikoTampereen Stockmannin remontti?

Kyllä
77% (53 ääntä)
Ei
23% (16 ääntä)
Ääniä yhteensä: 69

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat