Rock City

Rohkeat rotat raikaavat!

Matti Viirimäki

Redhill Rats korkkaa Tampereen perjantaina.

Toistakymmentä vuotta toiminut Redhill Rats soittaa vihdoinkin ensimmäistä kertaa Tampereella. Kehuttu keikkabändi pistää pystyyn bileet perjantaina O’Connell’sissa.

Helsinkiläisorkesteri tarjoaa yleisölle reilun annoksen kelttiläistä tunnelmaa ja omia biisejä. Päivän hitit ja U2:n Redhill Rats lupaa jättää rauhaan.

– Monet biisit lauletaan kolmeäänisesti, ja usein stemmat osuvat pelottavan lähelle oikeita nuotteja. Me soitetaan hyvin eikä ujostella, rumpali Pekka Salosaari lupaa.

O’Connell’sin vihreän saaren henki matsaa Redhill Ratsin kanssa täydellisesti.

– Riehakkain fiilis tuntuu syntyvän paikoissa, joissa tarkoituksena on uppoutua musiikkiin muutaman tumman tuopillisen säestyksellä, Salosaari uumoilee.

Aikuisten miesten Redhill Rats on ehtinyt julkaista jo kolme pitkäsoittoa, joista viimeisin, Cape Wolf, on parin vuoden takaa.

Myös keikkoja yhtye on tehnyt aina, kun leipätyöaikataulut antava myöten. Esiintymisiä lienee takana riittävästi; bändin rohkea, taitava ja monipuolinen ilme kun on saanut runsaasti kiitosta.

Redhill Ratsillä on myös vahva side Pirkanmaahan.

– Minä ja laulaja Ilkka Ranta-aho olemme vanhoja tamperelaisia. Sukulaisia ja tuttuja on kaupunki pullollaan, monet heistä vielä vapaalla jalalla. Nähdään perjantaina O’Connell’sissa, Salosaari huikkaa.

Redhill Rats O’Connell’sissa 16.8.www.redhillrats.net

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Rock City

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat