Paikalliset

Tampereen tornihotellista voi vuokrata työtilaa

TORNIHOTELLI Tampereen uusin maamerkki on muutakin kuin hotelli. Tornissa on esimerkiksi valtava galleria, jossa on esillä 327 taideteosta.

Hotellin supreme-huone.

Marjo Rämö

Tampereen tornihotelli avataan yövieraille keskiviikon ja lauantain välisenä yönä.

– Silloin hotelli on lähes täynnä, hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää kertoo.

Myös tuleva viikonloppu on täyteen buukattu.

Seuraavassa muutamia yksityiskohtia hotellista, joka on nyt Tampereen korkein asuinrakennus. Rakennus on 88 metriä korkea, ja sen virallinen nimi on Solo Sokos Hotel Torni.

Näköalahissi: Hotellin yhdestä näköalahissistä näkee keskustan suuntaan.

Isoja ikkunoita on matkan varrella alhaalta ylös asti. Hissi menee alas neljä metriä sekunnissa.

Vuokraa työtilaa: Hotellin ulkopuolelta tulevat voivat vuokrata 17. kerroksessa sijaitsevasta loungesta työtilaa itselleen. Yksi vuorokausi maksaa 50 euroa, ja sillä pääsee myös hotellin kuntosaliin ja asiakassaunaan. Viikon oleskelu maksaa 150 euroa ja kuukauden 500 euroa. Loungessa on kahdeksan kiinteää työpistettä ja sohvaryhmiä pienimuotoisten kokousten järjestämistä varten. Tilassa on langaton laajakaista.

Hinnat: Yöpyminen maksaa halvimmillaan sata euroa.

– Se on siis lähtöhinta. Niin kuin muissakin hotelleissa, hinnat muuttuvat aina sen mukaan, mikä varaustilanne on, Kankaanpää kertoo

Jos tavallisen huoneen haluaa päivittää kulmahuoneeksi, on maksettava 35 euroa enemmän. Ylimpien kerrosten huoneet maksavat enemmän kuin alemmat kerrokset, raja menee 17. kerroksessa.

Sisustus: Hotellin sisustuksesta näkee, että ollaan Tampereella. Esimerkiksi käytävämatoissa ja seinissä on kuvattu tamperelaisia maamerkkejä.

Myös hotellin tapeteissa on Tampere-teema.

Taidetta myynnissä: Tornihotellissa on myös valtava galleria, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia. Jokaisessa kerroksessa ja hotellihuoneessa on esillä ja myynnissä taidetta 22 tamperelaiselta kuvataiteilijalta. Yhteensä töitä on 327.

Vanhoja tiiliä. Lähes jokaisessa hotellihuoneessa on teline, jossa esitellään huoneessa esillä olevaa taulua. Telineet on kiinnitetty tiiliin, jotka ovat peräisin vanhasta veturitallista. Tiilet ovat 140 vuotta vanhoja.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat