Teollisuus mars Tampereelle messuamaan

Tampere on taas kolme päivää teollisen Suomen ehdoton pääkaupunki. 2000 innovaatiota ja 890 näytteilleasettajaa 17 maasta tekevät sen. Tapahtuma alkaa tiistaina.

Tampereen Messut järjestää historiansa suurimmat kansainväliset Alihankinta-messut, jotka Suomen merkittävin teollisuuden messutapahtuma.

Iso tapahtuma merkitsee myös isoja ruuhkia. Messut vilkastuttavat Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä. Alihankinta-messuille on ilmainen bussikuljetus Tampereen rautatieasemalta. Alihankinta Express -tunnuksilla merkityt bussit liikennöivät Tampereen rautatieaseman ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen välillä kaikkina messupäivinä.

Tapahtuman avaa EK:n Yrittäjävaltuuskunnan kansainvälistymisryhmän puheenjohtaja ja Sacotec-yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Zitting. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys ry palkitsee avajaisissa Vuoden Alihankkijan ja Vuoden Päähankkijan.

Messujen runsas ohjelma tarjoaa kävijöilleen useita ajankohtaisia seminaareja, joissa puhuttavat muun muassa vienti, kansainvälistyminen, alueelliset toimitusverkostot, investoinnit ja muuttuvat liiketoimintamallit. Torstaina 20.9. Enterprise Europe Network toteuttaa messuilla kansainvälisen yrityskontaktitapahtuman Subcontracting B2B Matchmaking 2012.

Käyttäjän sakari.nupponen@media.fi kuva