Viihde

Iron sky julkaistaan sarjakuvana

Tältä näyttää Iron sky sarjakuvana.

.

Tieteiskomedia Iron Sky saa kylkeensä myös sarjakuvajulkaisun.

Yli satasivuinen Iron Sky -sarjakuva on suomalaisen Mikko Rautalahden käsialaa ja sarjakuvan piirtäjiä ovat amerikkalainen, muun muassa Star Trek ja Dr. Who -sarjakuvia taiteillut Gerry Kissell ja Amin Amat.

Sarjakuvassa pureudutaan kuunatsien taustatarinaan – miten kolmannen valtakunnan tuhon alta onnistuttiin pakenemaan Kuun pimeälle puolelle ja mitä Iron Sky:n vuoden 2018 tapahtumia edeltäneet seitsemisenkymmentä vuotta ovat kuluneet.

Tarina keskittyy Udo Kierin näyttelemän Wolfgang Kortzfleischin hahmoon, mutta myös muut Iron Sky:n hahmot – Renate Richter ja Klaus Adler – seikkailevat sarjakuvan sivuilla.

Iron Sky -sarjakuva on osa kasvavaa Iron Sky -franchisea. Sarjakuvan lisäksi elokuvasta on julkaistu mm. videopeli (“Iron Sky Invasion”), lautapeli, kaksi iPhone-peliä ja novelisaatio.

Iron Sky:n tarina jatkuu Iron Sky The Coming Race -jatko-osassa, jota joukkorahoitetaan parhaillaan IndieGoGo -palvelussa. Tämän lisäksi suunnitelmissa on Iron Sky TV-sarja, joka sekin on vielä varhaisessa kehitysvaiheessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat