Esim. 1.11.2014
Esim. 1.11.2014
1.3.2012 (Koko päivä)
Musiikki

Kari Peitsamolta jo 61. albumi

Jack The Rooster

Satakunnankatu 13 B Tampere 33100

MILTÄ mahtaa maistua Savukoneenkäyttäjän Rautahepo-menu? Se selviää Jack The Roosterissa torstaina 1.3., jolloin ravintolaan saapuu kaksi tutustumisen arvoista orkesteria.

Alkupaloiksi tarjoillaan suoraviivaista suomenkielistä rockia, kun illan avaa energisillä livekeikoillaan kiitosta kerännyt tamperelaistrio Derek Sindel Rock Band. Keikka on osa bändin hauskasti nimettyä Matkalla Maineen -kiertuetta, jonka tarkoituksena on trion omien sanojen mukaan "kerätä sitä kyseenalaista mammonaa."

Illan pääesiintyjän tontista vastaa Kari Peitsamo Road Hogs, joka julkaisee maaliskuussa uuden Rautahepo-albuminsa. Levy on kokoelmat mukaanlukien Peitsamolle jo 61. albumi, ja levyn miksannut Tuomo Valtonen on luonnehtinut sitä "parhaaksi blueslevyksi, mitä on Suomessa on tehty vuosiin."

Tiuhan julkaisutahdin lisäksi Peitsamo myös keikkailee ahkerasti, mutta enimmäkseen soolona ja akustisesti. Jack The Roosterissa onkin mahdollisuus kuulla Peitsamoa sähkökitaran varressa ja kovan rytmiryhmän tukemana: uudistuneessa Road Hogs-kokoonpanossa soittavat Peitsamon lisäksi rumpalilegenda Sande Vettenranta sekä basisti Miki Peltola.

Liput tapahtumaan maksavat 6 euroa. Derek Sindel Rock Band nousee lavalle klo 23 ja Kari Peitsamo Road Hogs puolilta öin.

http://www.karipeitsamo.com
http://www.dereksindel.com

Kellonaika: 
22:00-04:00
Satakunnankatu 13 B
Jack The Rooster
33100

Kari Peitsamo Road Hogs (kuvassa) ja Derek Sindel Rock Band nousevat Jack The Roosterin lavalle torstaina 1.3.

Tetja Leivo