Esim. 23.11.2014
Esim. 23.11.2014
7.9.2012 (Koko päivä) - 19.9.2012 (Koko päivä)
Muut tapahtumat

Mr. Nu tatuointitaitelija Tampereella!

Tampereella

Tampere

Tatuointi on ikivanha kehotaiteen muoto, joka tunnetaan eri kulttuureissa ympäri maailman. Aikoja sitten tatuointeja suosivat vain valikoidut ryhmät, kuten kuninkaalliset, merimiehet tai sotilaat. Nykyisin kuka tahansa voi koristaa kehoaan erilaisilla kuvilla tai teksteillä, joilla on oma merkityksensä.

Vaikka tatuointeja näkee katukuvassa niin äveriäillä liikemiehillä kuin tavallisilla pulliaisilla, jotkut saattavat silti olla epäileväisiä tatuointitaiteen suhteen. Onko tatuoinnin tekeminen turvallista? Mitä jos kuva ei vastaa odotuksiani? Sopiiko tatuointi minulle? Kokenut tatuoitsija hoitaa hommat kuitenkin äärimmäisen luotettavasti ja ammattitaitoisesti, joten huolehtiminen on täysin turhaa.

Halusitpa lisää vaikuttavia kuvia ihollesi tai hankkia ihka ensimmäisen tatuointisi, tilaisuutesi on nyt tullut. Tunnettu thaimaalainen tatuoitsija toteuttaa vaativimmatkin ideasi laadukkaasti ja vakuuttavasti, joten lopputulos on takuulla sinulle mieleinen. Voit suunnitella tatuointisi yhdessä tatuoijan kanssa tai tuoda oman valokuvan malliksi.

Ikuista sinulle merkityksellinen hetki, asia tai henkilö ihollesi, niin se kulkee aina mukanasi!

Soita ja varaa aikasi puhelimitse 040-5878332 tai laita sähköpostia mr.nu.tattoo@hotmail.com

Kellonaika: 
10:00-22:00
Tampereella