Keskiviikko 26.11.2014 - 20.30

Tahdon!

Tällä viikolla etenee tai ei etene yksi vaalikauden kiistellyimmistä lakialoitteista, aloite tasa-arvoisesta avioliittolaista. Keskustelu on käynyt vilkkaana, mutta argumentaation taso ei ole kovin korkealle noussut. Erityisesti aloitteen vastustajat ovat kunnostautuneen argumentaation ohuudessa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Täysi salassapitosuoja on vaarallinen

Lastensuojelu ja perhetyö ovat nousseet voimakkaaseen keskusteluun sattuneiden lapsensurmien takia. On ehdotettu lisäresursseja ennaltaehkäisevään työhön, mikä sinänsä on perusteltua.

Mutta on sekin mahdollisuus olemassa lastensuojelussa ja perhetyössä ja oikeastaan koko sosiaali- ja terveysalalla, että tehdään pahojakin virheitä.

1 kommentti Lisää kommentti

Tekohengitystä saatu lainarahalla

Eduskunnan kyselytunnilla (13.11.2014) käsiteltiin suureksi ongelmaksi äitynyttä veronkiertoa. Harmaantalouden porsaanreikiä käytetään yleisesti hyväksi niin yritysten kuin yksityistenkin veronmaksajien keskuudessa.

Veroparatiisien kautta kulkee tuhansia miljardeja eri maiden valuuttoja, eikä Suomi ole tässä asiassa mikään poikkeus.

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomi on kuin Talvivaara

Ihme tapahtuu, jos 60 000 suomalaista piensijoittajaa ei menetä rahojaan Talvivaaran katastrofissa.

Kaivosyhtiön talous romahti, kun yhtiön rahat loppuivat. Nyt juristit ja poliitikot kinaavat, lopetetaanko koko touhu vai myydäänkö jättiläismonttu eurolla uudelle yrittäjälle.

16 kommenttia Lisää kommentti

jammun pakina: Brändit

Suamella menee heikosti. Ennen oli sentääj jo pelkästääm musiikkipualella kaikemmailmam Merikannot, Kajaanukset ja Sipeliukset. Ny ei pärjätä eres ilmakitarassa.

Totes Vikki. Ja mää jatkon, että ei o enääs semmostakam präntiä kun ”hymyilevä Hannes”, joka juaksi Suamen mailmankartalle. Ny ov vaan toi Stuppi. Se on Hanneksej jalajjäljillä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.