Jammun pakina: Tatuointi

Valkoihosta väkee tatuoitiin ennen oikeestaav vaan kolmessa paikassa: merillä, keskitysleirillä ja kiven sisässä.

Leirillä juutalaiset sai numeron nahkaansa, vankiloissa tatueerailtiin ajankuluks ja merimiähet tuli tatuoiruks hönössä ulkomaan satamissa. Sitä sai myähemmin katua.

0 kommenttia Lisää kommentti

Hämeenkatu on mennyttä

”Hämeenkatu suljettu henkilöautoilta”.

Tällaiset isot banderollit yli kadun pitäisi olla Kalevan puistotien ja Itsenäisyydenkadun kulmassa ja Pirkankadulla Metson kohdalla. Ennen kuin aletaan sakottomaan.

Jokainen sakko tähän mennessä on aiheeton vaillinaisen merkinnän vuoksi. Sakotetut, hakekaa rahanne pois joukkokanteella.

14 kommenttia Lisää kommentti

Jammun pakina: Yön lumo

Se or rumaa, kum miäs on koree, sanottiin enne. Ei pirä paikkaansa. Sen on keksiny joku kolhonaamanej ja länkisäärinem miäs.

Tampereella oli takavuasina konstaapeli, jota ulkomuatonsat tähren sanottiin Kauniiks Poliisiks. Tytöt tykkäs. Pispalal likkakin tuumi, että mitähäm pitäs tehrä, että pääsis sen Kauniim Poliisin käsittelyyn.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.