Viime keskiviikon Tamperelaisessa oli uutisjuttu otsikolla ”Kävelevä ei invakortteja tarvitse?”

Uutisesta paistaa läpi Pertti Vesterisen syrjivä asenne invoja kohtaan. Epäilen, että hänellä olisi toisenlainen asenne, jos itsellä olisi invakortin tarve. Se tarve saattaa tulla minä päivänä tahansa.

Sairauttakin kadehditaan

0 kommenttia Lisää kommentti

Koko ratkaisee, sillä vain suuri on mahtava. Vallan kasvulla ei ole rajoja.

Englanti irrottautuu EU:sta voidakseen kasvaa taas suureksi ja palauttaa Englannin englantilaisille. Brexitin kannattajat tuntevat itsensä liian pieniksi EU:ssa.

Vain suuri on mahtava

5 kommenttia Lisää kommentti

Paljon se on herättänyt keskustelua jo ennen valmistumistaan. Seitsemän kaupunginvaltuutettua olivat toukokuun valtuustossa sillä kannalla, että Kansi ja Areena–hanke tulisi hylätä kokonaisuudessaan. Kuudenkymmenen valtuutetun puoltoäänillä hanke päätettiin toteuttaa. Yhteistyökumppanina SRV Yhtiöt Oyj ja SRV–rakennus Oy:n yritysryhmittymä.

Pulinat pois ja rakentamaan!

1 kommentti Lisää kommentti

Juhannusaamuna kävelin Tammelantorille hakemaan kilon siiklin varhaisperunoita. Perunalaatikon äärellä vaihdoin muutaman sanan iäkkään miehen kanssa ja toivotin hänelle lähtiessäni hyvää juhannusta. Hän otti minut kuitenkin kiinni ja sanoi ääni väristen juhannuksen – kuin muidenkin juhlapyhien – ahdistavan häntä suunnattomasti.

Yksinäisyys kohdataan juhlapyhänä

0 kommenttia Lisää kommentti

Laukontorin rantaan suunniteltu sauna ei ole lainkaan huomioitu voimakkaita virtauksia, joita Ratinan vuolteessa on.

Montako hukkunutta tarvitaan ennen kuin tilanne selviää?

Eikä tässä vielä kaikki. Talon tehtailla päästetään jätevesiä suoraan vesistöön. Aika ajoin Takon alapuolella vesistö on sameana jätevedestä.

Jarjetöntä saunasuunnittelua

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.