Kirkko ei pakkokasta ketään

Kirkko ei todellakaan pakkokasta lapsia (Tamperelainen Lukijalta-palsta 15.10. 2014). Vanhemmat päättävät asiasta, kuten kaikista pikkulasten asioista. Isompana nämä saavat vapaasti erota kirkosta ja onneksi myös liittyä.

Toisista kirkko on liian vanhoillinen, toisista päin vastoin.

2 kommenttia Lisää kommentti

Ryssäviha ja Suomi-inho

Jos venäläisen ydinreaktorin vastustaminen on ryssävihaa eli russofobiaa, niin suomalaisen turpeen energiakäytön estäminen on fennofobiaa, suomalaisvihaa.

Meille ei kelpaa sen enempää täysin kotimainen kuin puoliksi ulkomainen vaihtoehto. Jäljelle jää tuontienergia? Mitä järkeä tässä on?

22 kommenttia Lisää kommentti

Kirkolla ja valtiolla eri tehtävät

Ari Wigelius nosti esiin vanhentuneita käsityksiä koskien Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa ( Tamperelainen 15.10. 2014 ).

Naispapit tai homoseksuaalisessa parisuhteessa elävät eivät ole syrjittyjä kirkossa. Arkkipiispa Kari Mäkinen ja Helsingin piispa Irja Askola ovat ajaneet varsinkin homoseksuaalien asiaa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.