Hämeenkatu on mennyttä

”Hämeenkatu suljettu henkilöautoilta”.

Tällaiset isot banderollit yli kadun pitäisi olla Kalevan puistotien ja Itsenäisyydenkadun kulmassa ja Pirkankadulla Metson kohdalla. Ennen kuin aletaan sakottomaan.

Jokainen sakko tähän mennessä on aiheeton vaillinaisen merkinnän vuoksi. Sakotetut, hakekaa rahanne pois joukkokanteella.

12 kommenttia Lisää kommentti

Jammun pakina: Yön lumo

Se or rumaa, kum miäs on koree, sanottiin enne. Ei pirä paikkaansa. Sen on keksiny joku kolhonaamanej ja länkisäärinem miäs.

Tampereella oli takavuasina konstaapeli, jota ulkomuatonsat tähren sanottiin Kauniiks Poliisiks. Tytöt tykkäs. Pispalal likkakin tuumi, että mitähäm pitäs tehrä, että pääsis sen Kauniim Poliisin käsittelyyn.

0 kommenttia Lisää kommentti
Lauantai 12.7.2014 - 10.30

Brasilialla on kasvojen pesun paikka

Hollannin valmentaja Louis van Gaal vähätteli tiukkaan sävyyn pronssiottelun tarpeellisuutta sen jälkeen, kun hänen joukkueensa oli hävinnyt välierässä Argentiinalle. Brasilian pelaajat puolestaan olisivat varmasti halunneet kaikota vähintäänkin Pohjoisnavalle taivuttuaan omassa välierässään Saksalle musertavasti 1–7.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.