Arvoisa lukija, käsissäsi on nyt ensimmäinen uudistunut Tamperelainen. Tästä 25.11. lehdestä alkaen otamme käyttöön uuden ulkoasun, jossa uutismaisuus korostuu. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että lehdessä on enemmän juttuja kuin aiemmin ja ne on pilkottu useamman otsikon alle.

Uudistunut Tamperelainen

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

5 kommenttia Lisää kommentti
Valtaväestö nousee barrikadeille, ennustaa päätoimittaja keskiviikon Tamperelaisen pääkirjoituksessa.

En usko.

Iso porukka on hämillään näiden jatkuvien purkausten keskellä. Ei se taisteluasemiin nouse, vaikka kiihottajia riittää. Kaikkien tarkoitusperiä en edes ymmärrä.

Mistä tolkkua kohkaukseen?

3 kommenttia Lisää kommentti

Tamperelaisessa jalkapallossa on tällä viikolla tapahtunut merkittäviä asioita.

Ensin Tampere United, jonka Kutosesta alkanut neljän vuoden nousu vei joukkueen syksyllä Kolmoseen. Jopa New York Times on kirjoittanut Unitedista, joka toimittajan sanojen mukaan on ”innostavin jalkapallotarina, jonka olen koskaan kuullut.”

Hyvä viikko tamperelaiselle jalkapallolle

0 kommenttia Lisää kommentti
Vanhana tamperelaisena harmittelen sitä, että kaupunkilehtemme näyttää luisuneen perussuomalaisten – eikä niinkään tamperelaisten – pää-äänenkannattajaksi.

En tiedä, kenelle Kannala oikein raivoaa, mutta täynnä vihaa tuntuu mies olevan.

Agenda tärkeämpää kuin faktat

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.