Hallitus julkaisi tällä viikolla liudan kärkihankkeita, joilla Suomi saadaan nousuun. Hyvä, että yrittävät. On biotaloutta ja muuta, mutta yksi juttu kyllä tuntuu melko omituiselta. Kärkihankkeiden joukossa on 90 miljoonaa navettojen investointeihin.

Navetoilla Suomi nousuun

5 kommenttia Lisää kommentti
Hallitus heikentää meidän eläkeläisten toimeentuloa huomattavasti. Kaikkien tuotteiden ja palveluiden hinnat nousevat. Ehkä hallitus kaavailee myös arvonlisäveron korotusta? Ainakin sitä on väläytelty. Lääkkeiden ostaminen hirvittää. Hinnat ovat niin korkeat. On kauheaa, jos joutuu miettimään, ostaako lääkettä vai ruokaa.

Lääkkeet eläkeläiselle pian liian kalliita

2 kommenttia Lisää kommentti

Jos muutat ulkomaille Suomen veroja pakoon, presidentti Sauli Niinistö kehottaa välttelemään sinua.

Leskirouva myi asuntonsa Raumalta ja osti halvemman Espanjan Aurinkorannikolta. Järjestelystä jäi vajaat 100 000 euroa verotonta käyttörahaa.

”Olen Saulin inhokki”

59 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.