Ihmisen ikääntyessä erilaiset kehon tominnat rappeutuvat. Yksi näistä on lihasvoimat käsissä. Jotta vaivaton kulkeminen julkisilla paikoilla olisi vanhemmallekin vaivatonta, on erilaisia apuvälineitä kehitetty.

Yksi näistä on invalidipainikkeella toimivat ovet.

Kauppahallin ovet auki automaattisesti

0 kommenttia Lisää kommentti

Hallitus on luvannut, ettei veroaste nouse eikä progressio kiristy tällä hallituskaudella.

Tuota lupausta sopii epäillä.

Se edellyttäisi miljardin euron veronalennuksia vielä ennen hallituskauden loppua. Tätä lupausta verojen alentamisesta kärttää myös ay-väki ehtona kilpailukykysopimukselle.

Verottaja haluaa murusetkin

8 kommenttia Lisää kommentti

Tampereen kaupungin kunnallisesta päätöksenteosta saa erittäin vinoutuneen kuvan, mikäli on vähänkään seurannut ratikkaan liittyviä asioita ja niistä julkisuuteen annettuja tai vuodettuja tietoja selityksineen tai erilaisine meriselityksineen.

Kunnallisen päättämisen kierous

1 kommentti Lisää kommentti

Kansanedustajat joutuivat tyytymään hopeamitaliin raha-automaattiyhdistyksen järjestämässä pokeriturnauksessa Helsingin Casinolla alkuviikosta. Hopean otti RAY:n kilpailijan Paff:in alueelta Ahvenenmaalta valittu Mats Löfström (r.). Paras naiskansanedustaja oli Maarit Feldt-Ranta (sd.).

Pokeripokka petti

0 kommenttia Lisää kommentti

Reilu kuukausi sitten saimme erittäin mielenkiintoista tietoa veroparatiiseihin varoja siirtäneistä henkilöistä ja järjestelyihin avustaneista tahoista. Yleisradio oli päässyt osaksi kansainvälistä toimittajien tutkijaryhmää, joka oli saanut tietoa panamalaisen asianajotoimisto Mossack Fonsecan asiakirjoista.

Ylen toiminta hämmentää

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.