Mistä vetovoimaa kehyskuntiin?

Suomalaiset ovat yhä valikoivampia muuttojensa kohteiden suhteen. Espoo ei enää vedä entiseen malliin, sen sijaan kärjessä on vanha tuttu Helsinki, toisena ennätyskasvun viime vuonna tehnyt Tampere, sitten Oulu, Turku, Kuopio ja Seinäjoki. Tämä käy ilmi Timo Aron tuoreesta muuttoliiketutkimuksesta vuosilta 2009–2013.
0 kommenttia Lisää kommentti
Tiistai 16.9.2014 - 08.00

Sinä vastaat kaikesta

Jokainen tietää, ettei näin voi jatkua.

Jokainen tietää, etteivät kaikki voi ottaa hatkoja ja häipyä. Suurimman osan on pakko jäädä hoitamaan asiat kuntoon ja asua edelleen Suomessa.

Olemme luoneet ilmapiirin, jossa moni uskoo, että virhepäätöksillä ja päättämättömyydellä ei ole väliä. Mistä se johtuu?

6 kommenttia Lisää kommentti

Kesytä änkyrä

Muutos, läpinäkyvyys, työhyvinvointi ja johtaminen ovat sanoja, jotka toistuvat päivittäin työelämäpuheessa. Muutos on jatkuvaa, sen me jo tiedämme ja siihen on sopeutuminen. Työpaikoilla tehdään parin vuoden välein työhyvinvointikyselyjä, jotka eivät välttämättä johda mihinkään.
0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.