Matkailuala käyttämätön mahdollisuus

Pirkanmaalla on upea luonto, joka tarjoaa erinomaiset puitteet matkailualan kehittämiseen. Mielestäni matkailualan kehittäminen tulisi nostaa Pirkanmaalla yhdeksi kärkihankkeeksi ja tämän edistäminen on tärkeää huomioiden valtion taloudellinen tilanne.

Säästöjen lisäksi vientiä on edistettävä taloudellisen tilanteen korjaamiseksi.

0 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunta kyykyttää työttömiä

Suomeen ollaan luomassa vähitellen lailliset orjatyömarkkinat ja tämän suuntauksen pääarkkitehteinä häärivät ahkerasti armaan isämaamme ja kansamme luottomiehet ja -naiset eli maamme eduskunta.

Suomen eduskunnassa luullaan, että kun työttömät kansalaiset pakotetaan työttömyysavustuksen epäämisen uhalla tekemään töitä ilman oikeaa palkkaa esimerki

1 kommentti Lisää kommentti

Saadaanko Suomi koskaan kuntoon?

Rahan tehdessä tiukkaa keskiluokka puntaroi, sponsoroidako köyhiä vai rikkaita, kun sen rahat eivät molemmille riitä.

Rikkaitten ruikutus on viime aikoina ollut valtamedian suosiossa. Rikkaita on paljon vähemmän kuin köyhiä, mutta he ”tarvitsevat” paljon enemmän. Ja he ovat mediaseksikkäämpiä kuin köyhät!

0 kommenttia Lisää kommentti
Tiistai 31.3.2015 - 19.45

Ameriikan terveisiä

Kävin muutama viikko sitten työmatkalla Etelä-Kaliforniassa. San Diego on miellyttävintä seutua USA:ssa jonka tiedän. Luonto on hienoa ja ilmasto suotuisa, hyvin samanlaista kuin Etelä-Ranskan Provencessa. Näistä puitteista huolimatta viihdyn paremmin Ranskassa kuin Kaliforniassa. Miksi?

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.