Isänmaallisen kuvaston kirkkaimpiin tähtiin kuuluu Tuntemattoman sotilaan vänrikki Koskela. Häntä pidetään suomalaisen miehen arkkityyppinä – vaitelias ja asiallinen perusmies, joka hoitaa velvollisuutensa.

Koskelaa on muistettu jälleen, kun uutiset välittävät kuvia turvapaikanhakijoista.

17 kommenttia Lisää kommentti

Nuoret miehet

Tällä viikolla on tuntunut siltä, että koko Tampere suree. Surunvalitteluja on saatu ulkomaita myöten muun muassa Tamperelaisen Facebookiin. Toivottavasti ne välittyvät menehtyneen koulutyön perheelle asti.

Pienten koululaisten pitäisi voida luottaa aikuisiin liikenteessä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Pääkirjoitus: Yksikin on liikaa

Tampereella on pulaa lasten päiväkotipaikoista. Ei voi, kun ihmetellä kaupungin päättäjien viisautta, toisin sanoen sen puutetta.

Upea Kalevan Lastentalo on ollut käyttämättömänä jo pari vuotta. Aikoinaan se oli pohjoismaiden uudenaikaisin ja jo kulttuurisesti hieno. Jokainen rakennus, joka on yli 60 vuotta vanha, vaatii perusparannuksen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Kalevan Lastentalo on kunnostettava

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.