Mielikuvitusystävät pääsevät kirjaan

Mielikuvitusystävät ovat olleet monelle lapsuuden leikki- ja seurakavereita. Joillakin heitä on ollut jopa useampi. Mielikuvitusolennot ja -kaverit ovat parhaimmillaan hyvinkin konkreettisia, ja he tai ne osallistuvat paitsi lapsen, myös omaisten ja lähi-ihmisten elämään.

Voi myös kuvitella kokonaisia maailmoja.

0 kommenttia Lisää kommentti

Kyllä kivi- jalkakortteleita löytyy

Onpa hienoa, että väki jalkautuu kaupungille, kuten SP kirjoitti Tamperelainen Lukijalta-palstalla 7.12.2014. Ilman asiakkaita ei näitä ihania putiikkeja pitkään pyöritetä. Omat suosikkiliikkeeni ovat Näsilinnankadun kortteleissa. Vielä kun saisimme Joulutorin majat Hämeenpuistoon, niin tunnelma olisi taattu.
0 kommenttia Lisää kommentti
Sunnuntai 14.12.2014 - 16.00

Mistähän ovat kirkon papit saaneet oikeutensa/valtuutensa jaella ihmisille "Jumalan siunausta"?

Nykyisin kirkon piirissä keskustelevat, että ketä sen pitäisi siunata, ketä ei. Aamulehdessä 14.12. pastori Hannele Juutinen sanoo, että "kirkon pitäisi jakaa Jumalan siunausta kaikille jotka haluavat sen ottaa vastaan." Se herättääkin kysymyksiä. Mistä papit ovat saaneet valtuudet jaella itsensä "Jumalan siunauksia"?

0 kommenttia Lisää kommentti

Vaalishoppailu

Julkiseen keskusteluun on viime aikoina noussut termi vaalishoppailu. Kysymys on sitä, että samat ehdokkaat asettuvat kesken kauden ehdolle toisiin vaaleihin ja valituiksi tullessaan lähtevät uusiin tehtäviin jättäen aiemman tehtävän kesken.

21 kommenttia Lisää kommentti

Jammun pakina: Perinne

Harmi, etten ehtinyv viimek keväänä riiteleen kenenkään kans Suvivirrestä. Mutta ei se mitää. Ens keväänä on taas eressä sama rähinä.

Sillon on oltava tarkkana, että ehtii jotakuta uskontohihhulia taikka muslimiukkoo ravistellar raivelista.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.