Tasokas energia-politiikka puuttuu Suomesta

Suomi on pudonnut uusiutuvan energian kelkasta. Pidämme itseämme uusiutuvan energian mallimaana. Todellisuudessa olemme pitkällä vain metsäbiomassan hyödyntämisessä ja suuri osa siitäkin koostuu metsäteollisuuden tähteistä. Suomesta puuttuu määrätietoinen energiapolitiikka, joka ajaa muidenkin kuin raskaan teollisuuden etuja.
0 kommenttia Lisää kommentti

Uusi yhteiskuntasopimus

Vaalien jälkeen puolueet ovat luvanneet tukea yhteiskuntasopimuksen solmimista.

Siinä sovittaisiin etujärjestöjen kanssa niin sanotusta työelämän uudistamisesta, kenties myös työnteon ja verotuksen sekä sosiaaliturvan ja julkisten palveluiden samoin kuin talouden perustavoitteista.

10 kommenttia Lisää kommentti

Jammu pakina: Vaalit

Ihmisem muisti on heiko, mutta onneks se sentääm muistaa joitain tärkeitä asioita elämänsäv varrelta. Esimerkiks Vikki muistaa ensimmäisen seksikaverinsa. Mutta nimi ei tum miälee.

Mää taas muistam eruskuntavaalit jo ihan tualta 1940-luvulta asti.

0 kommenttia Lisää kommentti

Bussiuudistus toi ongelmia

Joukkoliikenneuudistus ei ole sujunut ollenkaan hyvin. Pirkkalan bussien suhteen on pahoja ongelmia. Aikataulut ovat liian tiukat. On vaikea saada linja-auto pysymään aikataulussa, kun matkustajia on valtavat määrät. Aikataulut vaikuttavat keinotekoisilta.

Toinen pulma on reitistö. Miksi ihmeessä luovuttiin entisistä reiteistä?

0 kommenttia Lisää kommentti

Yksisilmäistä tiestön kuntokeskustelua

Todelliset syypäät tiestön kuntoon ovat valtakunnan tason päättäjät sekä suurin osa tien käyttäjistä. Toisin sanoen lepsut lainsäätäjät sekä henkilöautoriippuvaiset ja muista piittaamattomat kansalaisemme.

Esimerkiksi Tampereen seudun kaikki paljon liikennöidyt väylät pidetään sulina koko pitkän talviajan.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.