Ihmettelen propagandistisia puheita Hämpin elävöittämisestä.

Hämpin nykyinen halvaannuttaminen halvaannutti samalla monta muutakin katua. Tampereen pääkatu oli vilkas. Kävelijöitä riitti talvellakin – ainakin silloin, kun talvijäisiä jalkakäytäviä oli vähänkin hiekoitettu. Harvoin oli. Katuhuolto on talvisin huonoa säästösyistä.

7 kommenttia Lisää kommentti

Hämeenkatu on nyt halvaannutettu

Se, että suomalaiset haluavat muuttaa Tampereelle, kertoo vain siitä, että he eivät ole vielä asuneet Tampereella.

Tamperelaisuus on negatiivisuutta. Tehtiin tässä kaupungissa mitä tahansa, lähes kaikki aiheesta esitetyt puheenvuorot on kielteisiä. Mikään ei ikinä mene hyvin.

13 kommenttia Lisää kommentti

Tampere - Suomen halutuin kaupunki?

Kovasti hämmentyneenä ihmettelen Hämeenkadun sulkemista ja asian tiimoilta vellovaa keskustelua.

Tampere kehittää jonkinlaista ”vanhaa” kaupunkia kävelykatuineen kuten esimerkiksi Tallinnassa on. Mutta mistä saatas se vanha kaupunki, kun kyläpahasella ei ole vielä edes 250 vuoden ikään.

7 kommenttia Lisää kommentti

Turkulainenkin ihmettelee Hämppiä

Katsokaa uutiskuvia EU-maihin ja Suomeen tulevista turvapaikanhakijoista.Suuri osa on hyväkuntoisia asevelvollisuusiässä olevia miehiä.

Kenen joukoista he tulevat ja kenen joukkoihin he tulevat liittymään? Viranomaisilla on hatarat tiedot ja arvaukset turvapaikanhakijoista.

88 kommenttia Lisää kommentti

Turvapaikan voi ostaa

Näin tuoreena Tamperelaisen blogistina palan halusta myös pohtia Euroopan nykytilannetta. Omiin silmiini niin sanotusti yhtenäinen Eurooppa näyttää harvinaisen jakautuneelta kriisistä toiseen edettäessä. Paljon matkustavana ja mm. netissä kauppaa käyvänä olen lähtökohtaisesti pitänyt EU:a hyvänä instituutiona. Tähän asti.

0 kommenttia Lisää kommentti

Euroopan vapaamatkustajat

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.