Suomi ei ole kaikille hyvinvointiyhteiskunta, mutta hyvinvointivaltio yrittää paikata yhä useamman perheen hyvinvoinnin puutteita. Asumistukea saa 550 000 ruokakuntaa ja toimeentulotukea ensi vuonna 490 000 henkilöä. Kaksi kolmesta työikäisestä suomalaisesta saa jotain yhteiskunnan miljardien eurojen tuista.

Palkalla pitäisi tulla toimeen

8 kommenttia Lisää kommentti

Taas kerran puhelin soi, ja tuntemattomasta numerosta naisääni kertoi edustavansa ammattiliittojen solidaarisuusryhmää. Asiana oli Qatarin jalkapallokisojen rakennustyöläisten surkea asema. Pienituloisen eläkeläiseukon toivottiin lahjoittavan roponsa näiden lähes orjatyötä puurtavien rakentajien olojen parantamiseksi.

Puhelinkerjuuta ei voi estää

0 kommenttia Lisää kommentti

Tavara-aseman kohtaloa puitaneen ensi maanantaina Tampereen kaupunginhallituksessa. Edellisessä kokouksessa asia jätettiin pöydälle, sillä siirron hinta tyrmättiin. Tavara-aseman siirtäminen maksaisi 3,2 miljoonaa euroa. Tamperelainen soitti suurimpien valtuustoryhmien puheenjohtajille ja kysyi, mitkä tunnelmat nyt ovat. Keskiviikkona 21.9.

Ratikka ja tavara-asema vastatuulessa

7 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.