Tampereen Keskustan valtuustoryhmä on huolissaan tavara-aseman ympärillä käytävästä keskustelusta ja mahdollisesta umpikujasta. Valtuustoryhmien puheenjohtajille suunnatussa kyselyssä selvä enemmistö kannattaa tavara-aseman purkamista. Toisaalta Vihreiden joukosta on esitetty suunnitelmia, joiden toteuttaminen maksaisi miljoonia euroja.

Tavara-asema Vihreiden pihtiotteessa

4 kommenttia Lisää kommentti

Ratinan stadion on ollut RKY-kohde vuodesta 2009 alkaen. RKY-lyhennettä käytetään valtakunnallisesti merkittävästä rakennetusta kultuuriympäristöstä. RKY-inventoinnin on laatinut Museovirasto ja RKY-kohteet ovat valtioneuvoston hyväksymiä.

Kuka päätti Ratinasta?

2 kommenttia Lisää kommentti

Tampereen sosialidemokraattinen valtuustoryhmä ei ole vielä keskustellut tavara-aseman tämänhetkisestä kohtalosta.

Olimme kylläkin aiemmin ryhmässä jokseenkin yksimielisiä sen säilyttämisestä ja siirtämisestä, mutta siirron kohtuuttoman korkeiden kustannusten tultua julki, olemme jälleen kutakuinkin lähtöpisteessä.

Tavara-asema ja Morkku säilyttämisen arvoisia

2 kommenttia Lisää kommentti

Pirkanmaan yritysten liikevaihdot jatkoivat kasvuaan vuonna 2016. Toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto nousi vuoden 2016 aikana 3,1 prosenttia. Kasvu on edelleen kiihtynyt vuoden 2017 ensimmäisen puoliskon aikana 5,4 prosenttiin. Pirkanmaan viennin osalta vuosi 2016 meni käytännössä edellisvuoden tasolla supistuen 0,7 prosenttia.

Laaja-alaista kasvua

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.