Jammun pakina: Festivaalit

Ennevvanhaan ei olluv vestivaalia. Sensiaan oli Palokunnaj juhlat. Semmottia järjestettiin kesäsin jalom palokunta-aatteen hyväks. Lekentaariseks oj jääny sen yhrem palomestarij juhlapuhe, joka päätty että: ”Yhyp palokuntaa! Yhy, yhy, yhy!”

Tampereev WPK:j juhlap pirettiim Palokunnan kentällä Pyynikillä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Piilorasistinen ministeriö

Poliittisten nuorisojärjestöjen avustuksia on jälleen jaossa.

Perussuomalaiset nuoret pyysivät turhaan opetusministeriöltä lisää valtionapua.

Ministeriön päätöksessä todetaan, että ”järjestön näkemykset monikulttuurisuusasioissa ovat olleet ristiriidassa nuorisolain arvopohjan kanssa”.

0 kommenttia Lisää kommentti

Roskien keruu on hyvää liikuntaa

Keräsin roskia aina samalta alueelta eräällä Tampereen lähiöalueella huhti-lokakuun aikana. En vienyt mielestäni kenenkään palkallisen duunia.

Ensimmäisellä kerralla sain 1,5 jätesäkillistä, sitten kerran viikossa kaupan muovikassillisen verran. Heinäkuussa roskia oli hieman vähemmän, varmaankin kun ihmiset olivat lomilla.

0 kommenttia Lisää kommentti

Kummola oli esteellinen

Tampereelle suunniteltu Keskusareena-hanke piti alun perin toteuttaa yksityisellä rahoituksella. On käynyt selväksi, ettei yksityistä rahoittajaa löydy.

Hanketta ajavat tahot haluavatkin tamperelaiset maksajiksi.

Vuosi vuodelta hankeen edistämiseksi on luvattu yhä enemmän julkisia panostuksia.

8 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.