En voi tehdä mitään nälänhädälle, ekokatastrofeille, ilmastonmuutokselle ja kärsimykselle. Etkö silti voisi elää moraalisesti?

En voi auttaa köyhiä ja nälkäisiä afrikkalaisia, joten minun ei täydy tuntea syyllisyyttä edes silloin, kun tuhlailen, mässäilen ja haaskaan ravintoani. Tämä on järkyttävän yleinen käsitys länsimaissa.

Millä perusteella voimme ansaita hyvinvointimme?

0 kommenttia Lisää kommentti
Spotify-palvelu on hyvä lisä musiikin palveluun, mutta iso osa väestöstä haluaa silti omistaa suosikkimusiikkinsa. Myös esiintyvälle taitelijalle ja teosten tunnettavuudelle cd-levy on korvaamaton tuki.Viihteen merkitys kaupan käyttötavaramyynnissä ja vetovoimatekijänä on ollut merkittävää.

Halvempi cd-levy on innovaatio

0 kommenttia Lisää kommentti
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ilmoitti muutama viikko sitten, että hänen Kempeleen talonsa on pakolaisten majoitukseen käytettävissä, tosin vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Miksi vasta vuodenvaihteen jälkeen, miksi ei heti? Onko siinä jokin verosuunnitelma menossa Kempeleen hyväksi, vaiko mikä? Sitä hän ei ole paljastanut.

Aiheuttiko Sipilä ryntäyksen?

1 kommentti Lisää kommentti

Länsimainen työelämä muistuttaa larppausta, jossa pelaajat on roolitettu yrittäjiksi ja palkansaajiksi. Historia, tuo pelinrakentajista suurin, on koonnut tämän kahtiajaon ympärille kokonaisia yhteiskuntia: verotus, sosiaaliturva, ajan käyttö – kaikki ne riippuvat siitä, kumpaa paikkaa pelaat.

Onko huomenna työmarkkinaosapuolia?

7 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan suurin puolue, keskusta, ei halua ainakaan taistelutta menettää eduskunnan pääsihteerin paikkaa Seppo Tiitisen (kesk.) jäädessä pitkän kauden jälkeen eläkkeelle vuodenvaihteessa. Ehdokaspulasta kärsinyt puolue keksi marssittaa kehiin ympäristöministeriön kansliapäällikön Hannele Pokan, 63.

Pitääkö Pokka?

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.