Tampereen kaupunginvaltuusto päätti maanantaina korottaa seuraavan valtuustokauden luottamushenkilöiden palkkioita. Muun muassa kaupunginvaltuuston palkkio nousee 180 eurosta 220 euroon ja lautakuntien sekä johtokuntien kokouspalkkiot 130–150 eurosta yhtenäiseen 180 euroon.

Paha ristiriita

1 kommentti Lisää kommentti

On huomattu että Tampere on helpompi kaupunki asua ja elää kuin Helsinki. Meillä tamperelaisilla sujuva arki on mahdollista. Palvelut ovat lähellä. Lähikoulun ajatuksesta pidämme kiinni, vaikka muunkinlaisia ajatuksia on ollut ilmassa. Esimerkiksi Järvensivun koulu sai jäädä kävelyetäisyyden päähän kodeista.

Tampere – maailman paras kylä

0 kommenttia Lisää kommentti

Tuskin koskaan politiikassa on ollut näin paljon pettyneitä kuin nyt.

Ville Niinistö joutuu luopumaan vihreiden puheenjohtajuudesta puolueen sääntöjen vuoksi. Kukaan ei ehdottanut häntä puolueen presidenttiehdokkaaksi, vaan Pekka Haavisto sai paikan pyytämättä ja ilman yllätyksiä.

Miksei homma pelitä

6 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.