Juhannusaamuna kävelin Tammelantorille hakemaan kilon siiklin varhaisperunoita. Perunalaatikon äärellä vaihdoin muutaman sanan iäkkään miehen kanssa ja toivotin hänelle lähtiessäni hyvää juhannusta. Hän otti minut kuitenkin kiinni ja sanoi ääni väristen juhannuksen – kuin muidenkin juhlapyhien – ahdistavan häntä suunnattomasti.

Yksinäisyys kohdataan juhlapyhänä

0 kommenttia Lisää kommentti

Harvaa asiaa on elämässä pakko tehdä. Moni asia on vapaaehtoinen. Yksi asia on kuitenkin varma. Elämässä on tehtävä valintoja. Jotkut valinnat ovat helppoja ja jotkut vaikeita. Ne on kuitenkin tehtävä.

Työväen tyttö

0 kommenttia Lisää kommentti

Laukontorin rantaan suunniteltu sauna ei ole lainkaan huomioitu voimakkaita virtauksia, joita Ratinan vuolteessa on.

Montako hukkunutta tarvitaan ennen kuin tilanne selviää?

Eikä tässä vielä kaikki. Talon tehtailla päästetään jätevesiä suoraan vesistöön. Aika ajoin Takon alapuolella vesistö on sameana jätevedestä.

Jarjetöntä saunasuunnittelua

0 kommenttia Lisää kommentti

Ei hyvältä näytä, kirjoitin viime keskiviikkona. Kyse oli näistä luvuista: Viime vuonna 38,4 miljoonaa ja tänä vuonna 39,8 miljoonaa. Yhteensä siis 78,2 miljoonaa. Puhutaan euroista ja Tampereen kaupungin alijäämästä, mikäli tämän vuoden tulosennuste toteutuu.

Asioihin pitää tarttua

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.