Narsisti on kylmä kuin seitipaketti

Narsistin ainoa aito tunne on kylmyys. Se on hänen lapsuutensa lähtökohta, johon hän ei koskaan voinut itse vaikuttaa ja se on hänen kaiken toimintansa päätepysäkki.

Kaikista sosiaalisista miellytyspuheista ja muiden sosiaalisesta huijaamisesta riippumatta narsistin teot ja niiden seuraukset aina kertovat kylmää kieltään narsistista.

0 kommenttia Lisää kommentti

Älä ole pimee!

Pääkirjoitus

Saavun keskustan risteykseen aamuhämärissä. Auton vauhti ei ole kova, näkyvyys on kuivan sään ansiosta kohtalainen. Ihmisiä on liikkeellä vielä vähän, eikä tässäkään risteyksessä näy ketään. Painan kaasua ja teen äkkijarrutuksen saman tien. Sydän hakkaa hulluna. Se oli lähellä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Potra poika

Kansanedustaja Outi Mäkelä, 40, synnytti alkuviikosta pirteän pojan. Se tietää sitä, että täpärän enemmistön omaava hallitus voi suhtautua luottavaisin mielin marraskuun alussa toimitettavaan keskustan ja perussuomalaisten välikysymysten äänestykseen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Kirkko ei pakkokasta ketään

Kirkko ei todellakaan pakkokasta lapsia (Tamperelainen Lukijalta-palsta 15.10. 2014). Vanhemmat päättävät asiasta, kuten kaikista pikkulasten asioista. Isompana nämä saavat vapaasti erota kirkosta ja onneksi myös liittyä.

Toisista kirkko on liian vanhoillinen, toisista päin vastoin.

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.