Tampere auttaa kuulemaan

Pekka Peltonen kirjoitti Tamperelaisessa lauantaina 20. syyskuuta ikääntyneiden kaupunkilaisten kuulon merkityksestä hyvinvointiin. Asia on tärkeä. Toimiva kuulo on tärkeä asia ihmisen hyvinvoinnin kannalta.

Peltonen sanoo, että työelämän jälkeen kuuloseulontoja ei ole.

0 kommenttia Lisää kommentti

Alkoholistien kuntouttamiseen varoja

Kun me kuljemme ranskalaiset korot kopisten aamukiireessämme, niin havaitsemme istuvat hahmot torien penkeillä ja nurmikon laidoilla. Aamupalana heillä kohoaa pullo.

Alkoholismin syistä on kiistelty vuosia, mutta eiköhän se ole lähinnä tunne-elämän vamma, joille jotkut itseriittoisina voivat tehdä jotain, toiset eivät.

0 kommenttia Lisää kommentti

Kouluissa katse kiusaamiseen

Suurin osa nuoristamme voi paremmin kuin koskaan, jäävuoren huipun puolestaan muodostavat vakavista mielenterveyshäiriöistä kärsivät teini-ikäiset ja nuoret aikuiset. Paljon puhuttu syrjäytyminen liittyy voimakkaasti juuri mielenterveyden ongelmiin, joita puolestaan voitaisiin ennaltaehkäistä siellä missä lapsetkin ovat – kouluissa.
0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.