Seutuhallitus esitteli keskiviikkona valtion ja Tampereen kaupunkiseudun kuntien välistä maankäytön, asumisen ja liikenteen sopimusta (MAL) vuosille 2016-2019. Seutujohtaja sekä Tampereen ja Pirkkalan pormestarit olivat paperiin tyytyväisiä, eivätkä syyttä. Sopimus tuo valtion rahaa Tampereen kaupunkiseudulle noin 100 miljoonaa euroa.

"Tampere haastaa Helsingin"

0 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti

Yhdenvertaisuuslakiin tiukasti nojautuen pyörätuolia käyttävä henkilö on rahastanut anniskelupaikkoja joissa ei ole invaveeseetä.

Omien sanojen mukaan listalla maksajiksi on vielä useita yrityksiä, tämä ei ole rahastusta, sanoo pyörätuolimies.

Yhdenvertaisuus hakoteillä

0 kommenttia Lisää kommentti

Tamperelaisessa julkaistu (21.4.) ratikkaa vastustavien kaupunginvaltuutettujen yhteisesitys hämmästytti. Vastustettiin ratikkaa, mutta miksi? Unohdettiin Tampereen nykyisen liikennekaaoksen perusongelmat: ilman saaste, korvia rikkova bussien räminä sekä pyörien ja jalankulkijoiden sekava turvattomuus.

Tampere tarvitsee ratikan

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.