Lauantai 12.7.2014 - 10.30

Brasilialla on kasvojen pesun paikka

Hollannin valmentaja Louis van Gaal vähätteli tiukkaan sävyyn pronssiottelun tarpeellisuutta sen jälkeen, kun hänen joukkueensa oli hävinnyt välierässä Argentiinalle. Brasilian pelaajat puolestaan olisivat varmasti halunneet kaikota vähintäänkin Pohjoisnavalle taivuttuaan omassa välierässään Saksalle musertavasti 1–7.

0 kommenttia Lisää kommentti
Torstai 10.7.2014 - 19.00

Mitä kaipaan Tampereen kesästä?

Pyöriminen muilla mailla vierailla antaa ihmiselle perspektiiviä elämään. Olen tällä erää ollut kolme kuukautta Libanonissa sotilastarkkailijana. Huomenna (11.7.) on edessä siirto Damaskokseen Syyriaan yhteysupseeritoimiston varapäälliköksi. Komennus Syyriassa kestänee 9 kuukautta.

2 kommenttia Lisää kommentti
Torstai 10.7.2014 - 11.15

Analyysi: Maalivahtien MM-kisat

Vielä on kaksi peliä jäljellä, mutta pronssi- ja erityisesti loppuottelua odotellessa on hyvä aika pohtia MM-lopputurnauksen parhaita pelaajia. Tähän listaukseen on valittu kahdeksan puolivälieräjoukkueen ja kahden muun kiinnostavan ryhmän merkittävimmät pelaajat.
 
1. Manuel Neuer, Saksa

0 kommenttia Lisää kommentti

Futiskolumni: Vanhukset Kakkosessa

Tampereen Pallo-Veikot perustettiin vuonna 1930 Tampereella. Viipurin Ilves kaksi vuotta myöhemmin kauniissa Karjalassa.

Joukkueiden tiet kohtasivat, kun Viipurin Ilves muutti sodan jaloista Tampereelle ja muutti saman tien nimensä Ilves-Kissoiksi, kun Ilves-niminen seura toimi jo paikkakunnalla.

1 kommentti Lisää kommentti

Jammun pakina: Hengenelämää

Uskonnom perustiarot meni ent. tyäkaverilta, tältä Vikiltä, sivu suun. Kun nääs opettaja Ikävalko näytteli Aleksanterin alakansakoulussa kakarollev värikuvia raamatuhistoriasta, niv Vikki vahtas vaam pulpettikaveriaa. Se hakkas enkeli Kaaprielim mennen tullen.

Likan nimi oli Ilona.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.