Brexit laukaisi kansallistunteiden ja EU-kriittisten käsitysten aallon. Kriittisyyden lähtökohdat ovat moninaisissa ehkä epämääräisissäkin kokemuksissa itse jäsenyydestä. Samalla keskustelu jättää paitsioon kysymykset itse EU:n tekemien virheiden tai sen sisältäminen puutteiden korjaamisesta.

Miksei korjata EU:ia ?

0 kommenttia Lisää kommentti

On hämmästyttävää, ettei eräitä kaupunkimme päättäjiä jatkuva lainanotto huolestuta. Lähitulevaisuudessa kaupungilla on lähes miljardi velkaa ja kaupassa myydään ei oota, kun puurohiutalepaketin hintaa on laskettu noin 25 senttiä.

Miljardi on paljon rahaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Ranskalaiset elävät syödäkseen. Me suomalaiset syömme elääksemme.

Intohimoinen suhtautuminen ruokaan heijastuu siihen, miten ruuan koemme. Ruoka on enemmän kuin ravintoa. Kun ranskalainen menee lounaalle, hän käyttää siihen puolitoista tuntia. Suomalainen kauhoo mahansa täyteen noutopöydästä puolessa tunnissa.

Ruuan alkuperä esiin

4 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.