Timo Soini halusi "juppikuunareille" maksut – Hallitus peruu moottoripyörä- ja veneveron. Näin päästiin uutisoimaan tällä viikolla, ja päätös oli ainut oikea. Soini (ps.) perusteli kohua herättänyttä suunnitelmaa veron käyttöönotosta sillä, että se tuntui hänestä oikeudenmukaiselta.

Kateus ei johda mihinkään

1 kommentti Lisää kommentti

Jari Lindströmillä (ps.) ei ole ollut helppoa. Hänen nousunsa oikeusministeriksi nostatti odotetusti kohinaa, sillä hän ei ole juristi vaan kemian laborantti. Lindström on valtiotieteen maisteri Leena Luhtasen (sd.) lisäksi vasta toinen oikeusministeri, jolla ei ole lainopillista tutkintoa.

Lindströmillä vastapuhuria

3 kommenttia Lisää kommentti

Olin maanantaina 23. tammikuuta päivällä saattohoitokodissa hommissa kolme ja puoli tuntia. Kiiruhdin sieltä seuraamaan valtuuston kokousta. Olenhan SKP:n riveissä sitoutumattomana, silti olen henkisesti sitoutunut. Kahdeksan vuotta olen ollut varavaltuutettuna, Jari Heinosen ollessa valtuutettu.

Tätä en olisi halunnut kokea

0 kommenttia Lisää kommentti

Tämän vuoden 2017 tammikuun alusta alkaen toimeentulotuen hakeminen on siirtynyt Kelan käsiteltäväksi. Täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki käsitellään kuitenkin edelleen kunnassa. Byrokratia on hyvin raskas pakollisin liittein, joita on kymmeniä sivuja. Hakija joutuu jopa 53 liitettä toimittamaan hakemuksensa mukana.

Tarkistakaa iäkkäiden läheistenne talous

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.