Haluan tuoda yhden ehdotuksen kiistellyn Eteläpuiston suunnitelmaan.

Lähimpänä rantaa oleva maa-alue laitettaisiin nurmikolle ja Koulukadun varrella oleva suosittu minigolfrata siirrettäisiin alueelle. Kentän yhteyteen rakennetaan kahvila, jossa olisi myös mahdollisuus ainakin kevyesti ruokailla.

Eteläpuistoon mahtuisi laitureita ja sauna

0 kommenttia Lisää kommentti

Tampere rakentuu ja kasvaa niin kovaa vauhtia, että maisema muuttuu ympäri kaupunkia. Kun ajan itse kotiin Vuorekseen, on jokin muuttunut jo pelkästään työpäivän aikana. Tässä tapauksessa muutos tuntuu positiiviselta, koska se tarkoittaa alueen valmistumista, siistiytymistä ja parempia palveluja.

Maisema muuttuu

2 kommenttia Lisää kommentti

Polkupyöräilijät kiittävät ”vastavirtapyöräilystä”. Ehkä, mutta tieliikennelaki ja siihen liittyvät säännöt ovat joustamattomia, jos onnettomuus sattuu.

Polkupyörän ja auton onnettomuuksia voi tässä uudessa tilanteessa sattua esimerkiksi auton ryhmittyessä vasemmalle kääntymistä varten.

Polkupyöräilijät polkevat väärillä teillä

1 kommentti Lisää kommentti

Urahenkisten äitien verkosto järjestää vaalipaneelin. Kaupunkilehtemme katsoi tarpeelliseksi ruotia paneeliin osallistumistani sillä perusteella, että minulla ei ole omia lapsia. Paneelin järjestäjä vastasi asiallisesti viittaamalla siihen, että olen muun muassa vastannut puolueeni uuden Perheet ja työelämä -asiakirjan valmistelusta.

Lisää sujuvuutta perheiden arkeen

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.