Ranta-alueet kuuluvat Tampereen keskustaan

Pyhäjärvi, Näsijärvi ja Tammerkoski ovat ainutlaatuisia asioita tamperelaisille. Tämän vuoksi he ottavat reippaasti kantaa rantojen rakentamiseen. Hyvä näin.Vuorossa on Eteläpuiston arkkitehtisuunnitelma Seelake.

Nyt on oikea aika esittää mielipiteitä, toiveita ja arviointeja kaavasta, miten suunnitelmia jatketaan.

0 kommenttia Lisää kommentti

Noora Toivo: Tahdon?

Paremman tahtominen ja enemmän haluaminen on tätä päivää. Harva ihminen elää sellaista elämää, mihin ollaan täydellisen tyytyväisiä. Tahdotaan hienompi asunto, uudempi auto, siistimpi koti, edetä uralla, enemmän rahaa, parempi elämä. Tämä tahtominen kärjistyy todella paljon, kun puhutaan liikunnasta ja urheilusta.
0 kommenttia Lisää kommentti

Työttömyys ei ole työttömän oma syy

Valitettavan usein kuule työttömyyteen liittyen kommentteja, että työttömyys olisi työttömien oma vika, ja että tämän hetkisessä taloustilanteessa ei voida lisätä valtion työpaikkoja.

Kummatkin väitteistä ovat täysin tuulesta temmattuja. Ensinnäkin väite siitä, että työttömät vain loisisivat tukien varassa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

10 kommenttia Lisää kommentti

Jammun pakina: Julkiset tilat

Miälisairaalam pihaan tehtiin uima-allas. Hullut tykkäs. Ne melskas ja hyppi tornista koko päivä. Ehtoolla ne sano että: ”Kyä oli hauskaa! Mutta huamena ov via lystimpää, kun altaaseen saaraav vettä.”

Tää ei lippaa mitenkän Tampereem maauimalahanketta. Tuli vaam muutem miälee.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.