Perusoikeuksia on lisättävä kaikille

Onnea uudet kansanedustajat! Teillä on iso työ edessä. Me sosiaalityön asiakasraatilaiset haluamme, että muistaisitte jatkossa myös heikoimmassa asemassa olevia kansalaisia. Noin 370 00 suomalaisella on maksuhäiriömerkintä, jonka vuoksi he ovat monien instanssien silmissä toisen luokan kansalaisia.
0 kommenttia Lisää kommentti

Joukkoliikennekokeiluja, osa 2

Savolaisuuden sydänmailta Kuopiosta kaavoittajan hommista kaupunkitutkijaksi siirtynyt Leo Kosonen on tutkaillut Aamulehden artikkelin mukaan eteläistä Tanskaa ja löytänyt sieltä meille sopivan esimerkin?

Kososen kotikaupungissa Kuopiossa asuu kuntaliitosten jälkeen noin 100 000 henkilöä ja kartalta katsoen kaupunki muistuttaisi

11 kommenttia Lisää kommentti

Kaljakojujako Hämeenkadulle?

Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnassa oli esillä Hämeenkadun elävöittäminen, mutta se jäi pöydälle. On arveltu, että se saisi enemmistön taakseen.

Havainnekuvia ja suunnitelmia katsellessa ei ole voinut olla nauramatta. Keitä onnettomia sankareita nämä suunnittelijat oikein ovat? He haluavat kaupunkimme pääkadusta mökki- ja telttakujan.

5 kommenttia Lisää kommentti

Katosta putoaa laattoja

Asematunnelin jälkeinen kiinteistö Itsenäisyydenkatu 2:n kohdalla toivottaa junamatkustajan tervetulleeksi Tampereelle rikkinäisinä puuttuvina katulaattoina, katosta puuttuvina levyinä, töhrittyinä seininä, tarrotettuina portaina ja julisteiden jääminä.

Tällaisen kuvanko haluamme antaa vieraalle kotikaupungistamme?

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.