Aina on ollut kerhoja joissa pojat ovat päässeet kehumaan toisiaan, erityisesti talouselämässä ja kulttuurissa.

Eipä siinä mitään, kai niitä on tarvittu henkisen tasapainon säilyttämiseksi. Yllättävää, eikä kaikissa tapauksissa myönteistä on tämän tyylin pureutuminen myös yhteiskunnan poliitikkojen käytäntöihin.

Kolumni: Keskinäisen kehumisen kerhot

0 kommenttia Lisää kommentti

Nyt kun vihdoin taloyhtiöille on annettu vapaus taipua enemmistön toiveeseen eli kieltää parveke- ja pihatupakointi taloyhtiön alueella niin halutessaan, olisi aika puuttua yhä suurempaan ja pahenevaan asukkaita piinaavaan ilmiöön eli räjähdysmäisesti kasvavaan koirapopulaatioihin taloyhtiöissä.

Koiraterrori yltyy

3 kommenttia Lisää kommentti

Perussuomalaisten puoluekokouksen tapahtumien jälkeen moni puolueen jäsen koki, että oli menettänyt poliittisen kotinsa. Ilmapiiri eduskuntaryhmässä oli entuudestaan kiristynyt jo kuukausia, ja ryhmän kasassa pitäminen oli käynyt yhä vaikeammaksi jo minun toimiessani ryhmänjohtajana.

Sininen tulevaisuus

15 kommenttia Lisää kommentti

Edellisen kaupunginvaltuuston yhdestä äänestyksestä on noussut kohu. On jopa väitetty, että se maksoi ”tonneja”. Tässä viitataan VaihtoehtoTampere -ryhmän (VaTa) esitykseen äänestää Pirkanmaan käräjäoikeuden lautamiehistä suljetulla lippuäänestyksellä.

Vielä valtuuston äänestyksistä

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.