Kovasti hämmentyneenä ihmettelen Hämeenkadun sulkemista ja asian tiimoilta vellovaa keskustelua.

Tampere kehittää jonkinlaista ”vanhaa” kaupunkia kävelykatuineen kuten esimerkiksi Tallinnassa on. Mutta mistä saatas se vanha kaupunki, kun kyläpahasella ei ole vielä edes 250 vuoden ikään.

5 kommenttia Lisää kommentti

Turkulainenkin ihmettelee Hämppiä

Katsokaa uutiskuvia EU-maihin ja Suomeen tulevista turvapaikanhakijoista.Suuri osa on hyväkuntoisia asevelvollisuusiässä olevia miehiä.

Kenen joukoista he tulevat ja kenen joukkoihin he tulevat liittymään? Viranomaisilla on hatarat tiedot ja arvaukset turvapaikanhakijoista.

67 kommenttia Lisää kommentti

Turvapaikan voi ostaa

Näin tuoreena Tamperelaisen blogistina palan halusta myös pohtia Euroopan nykytilannetta. Omiin silmiini niin sanotusti yhtenäinen Eurooppa näyttää harvinaisen jakautuneelta kriisistä toiseen edettäessä. Paljon matkustavana ja mm. netissä kauppaa käyvänä olen lähtökohtaisesti pitänyt EU:a hyvänä instituutiona. Tähän asti.

0 kommenttia Lisää kommentti

Euroopan vapaamatkustajat

Tämä Kataisen hallituksen puolustusministerin Jyri Häkämiehen kolmen sanan vastaus Washingtonissa Suomen ulkopolitiikan haasteista aiheutti vuonna 2007 paheksuntaa. Tuolloin se olikin liioiteltua retoriikkaa, mutta tänä päivänä sama vastaus olisi jo paljon ymmärrettävämpi.

2 kommenttia Lisää kommentti

Venäjä, Venäjä, Venäjä

Jos aasisi on uupunut lisää sillä vielä yksi säkki selkään aasi innostuu siitä. Samoin, kun työntekijä on uupunut lisää sille työaikaa. Työn tekijä tulee iloiselle mielelle.

Keppi ja porkkana kuuluu nykyiseen kielenkäyttöön. Vanhassa sadussa kepillä ja porkkanalla vedettiin aasia nenästä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Aasia vedetään aina linssiin

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.