Lauantai 23.5.2015 - 09.00

Kyttälään on helppo tulla

Hämeenkatua on kokeiltu joukkoliikennekatuna pian vuosi ja se on herättänyt paljon keskustelua. Onneksi pormestarilta löytyi johtajuutta varmistaa, että kun kerran on päätetty kokeilla, niin kokeillaan sitten kunnolla. Huonosti tehdystä kokeilusta ei olisi seurannut mitään hyvää.

9 kommenttia Lisää kommentti

Pääkirjoitus: Sata vuotta, sata päivää

Joka viikko tästä rakkaasta kaupungistamme, sen historiasta, yrityksistä ja ihmisistä kuulee uusia tai unohtuneita kertomuksia. Tällä viikolla tarinansa medialle kertoi Lokomo, joka täytti tällä viikolla sata vuotta. Sattumalta samana päivänä yrityksen laskuri ilmoitti, että takana on tasan sata päivää ilman työtapaturmia.
0 kommenttia Lisää kommentti

Avustusta myös Diorin pukuun

Nyt löytyi ensimmäinen kohta, josta voi leikata, nimittäin toimeentulotuki. Rahaa jaetaan avokätisesti. Pesukone, auton korjaus, romaninaisen puku! Minäkin voisin haluta avustusta vaikkapa Diorin puvun hankintaan.

Entisaikaan, jos ihminen oli köyhä, niin oli köyhä. Ei silloin mitään avustuksia saanut.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.