Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

3 kommenttia Lisää kommentti

Jammun pakina: Julkiset tilat

Miälisairaalam pihaan tehtiin uima-allas. Hullut tykkäs. Ne melskas ja hyppi tornista koko päivä. Ehtoolla ne sano että: ”Kyä oli hauskaa! Mutta huamena ov via lystimpää, kun altaaseen saaraav vettä.”

Tää ei lippaa mitenkän Tampereem maauimalahanketta. Tuli vaam muutem miälee.

0 kommenttia Lisää kommentti

Nabucco karkotti loskan mielestä

Keväinen loska sai mielen harmaaksi, mutta ankeuden vei Tampereen Oopperan Nabucco -produktio Tampere-talossa. Verdi on aina Verdi. Vihreä ja aina uusiutuva, jos se osataan tehdä pieteetillä. Tamperelaiset osasivat jälleen sen taidon. Bravo!

Se mikä oopperasta tekee oopperan, on hyvä kuoro, kiitos Heikki Liimolan .

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.