Toukokuu on kiva kuukausi. Kesä on jo ovella. Grillit ja kesätuolit kaivetaan varastoista.

Toukokuuhun mahtuu kuitenkin ainakin yksi vähemmän mukava asia: veroehdotuksen tarkistaminen. Hikeä pukkaa, kun edellisvuoden lippuja ja lappuja etsitään piirongin pohjalta viimeisenä palautuspäivänä.

Kuka maksaa vilungin?

0 kommenttia Lisää kommentti

Tampereen keskustassa ja sen lähialueilla rakennetaan urakalla. Kaupunkilaisille tämä näkyy muun muassa tietöinä, jotka muuttavat liikennejärjestelyjä tiuhaan. Itsenäisyydenkadulla, Pirkankadulla, Viinikassa, Kalevassa ja Hervannassa tapahtuu koko ajan. Pian myös Hämeenkadulla ja monissa muissa paikoissa.

Tietyöt kolmeen vuoroon

0 kommenttia Lisää kommentti

Tamperelainen kertoi 17.5., että osa yläkouluikäisistä oppilaista on ottanut tavaksi poistua koulualueelta ostamaan evästä, vaikka useimmat koulut kieltävät poistumisen järjestyssäännöissään. Kieltoa perustellaan muun muassa turvallisuussyillä.

Kouluruoka on ihme

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.