Tampereen kaupungin työttömyys on huolestuttavan korkealla, mutta talous silti hallinnassa, hyvä niin. Tampereen vuoden 2016 nettomenojen arvioidaan kasvavan kuluvan vuoden ennusteeseen verrattuna vain 0,6 prosenttia. Nettomenot ovat ensi vuonna arviolta 1,13 miljardia euroa. Tuloveroprosentti ja kiinteistöveroprosentit säilyvät ennallaan.

Investointeja tamperelaisille

1 kommentti Lisää kommentti

Haluaako media ja poliitikot häiritä ja estää tiedettä, ettei sen tulokset ja niiden saatavuus pääse kansalaisten tietoisuuden tasolle.

Ja siten politiikan ja demokratian tietoisuuteen niin, että se häiritsee taloudellisten toimijoiden asemaa ja pyrkimyksiä välitettynä niin median kuin politiikankin kautta.

Haluaako media ja poliitikot häiritä tiedettä?

0 kommenttia Lisää kommentti

Arvoisa lukija, käsissäsi on nyt ensimmäinen uudistunut Tamperelainen. Tästä 25.11. lehdestä alkaen otamme käyttöön uuden ulkoasun, jossa uutismaisuus korostuu. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että lehdessä on enemmän juttuja kuin aiemmin ja ne on pilkottu useamman otsikon alle.

Uudistunut Tamperelainen

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

7 kommenttia Lisää kommentti
Valtaväestö nousee barrikadeille, ennustaa päätoimittaja keskiviikon Tamperelaisen pääkirjoituksessa.

En usko.

Iso porukka on hämillään näiden jatkuvien purkausten keskellä. Ei se taisteluasemiin nouse, vaikka kiihottajia riittää. Kaikkien tarkoitusperiä en edes ymmärrä.

Mistä tolkkua kohkaukseen?

3 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.