Tampereen seutu on pääkaupunkiseudun jälkeen Suomen talouden ykkösveturi. Se on sijaintinsa Suomen ”keskipiste”. Pirkanmaalle on sijoittunut merkittävää vientiteollisuutta. Seudulla on ymmärretty myynnin ja markkinoinnin merkitys. Yliopistot ovat tulevaisuuden kivijalka.

Tampereen seudun kehityspolut

0 kommenttia Lisää kommentti

Tampereen seudun joukkoliikenteessä peritään kolmen euron yölisää yöllä ostetuista lipuista. Yöllä tehdystä työstä linja-autonkuljettajille maksetaan 20 prosentilla korotettua palkkaa. Sunnuntaisin kuljettajille maksetaan 100 prosentilla korotettua palkkaa, mutta minkäänlaista sunnuntailisää lipun oston yhteydessä ei peritä.

Yölisät on poistettava joukkoliikenteestä

0 kommenttia Lisää kommentti

Tampereen kaupungin päätöksenteossa on demokratiavaje. Sen seurauksena on synnytetty investointisuma, joka uhkaa tyhjentää kaupungin kassan ja pakottaa päättäjät pakon edessä paikkaamaan vajetta tuottoisan omaisuuden myyntituloilla.

Tampereella on demokratiavaje

0 kommenttia Lisää kommentti

Demarien, keskustan ja kokoomuksen gallup-kannatus on tasoissa. Kukaan ei ole toistaan merkittävästi suurempi. Silti koolla on merkitystä.

Koko määrää useissa kaupungeissa, kuka saa pormestarin paikan. Helsingissä puolueiden keskinäiset voimasuhteet ratkaisevat, rakennetaanko kaupunkiin suurmoskeija.

Valitse arvot tai mielikuvat

6 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.