Eläkevakuutusyhtiöihin kerätyistä rahoista 74 prosenttia on sijoitettu ulkomaille, sanoo Kimmo Kiljusen Eläkekatekismus. Ne eivät hyödytä Suomea muutoin kuin kasvattamalla ”laiskoja” eläkerahastoja. Valtiovalta voisi määrätä työeläkeyhtiöt käyttämään enemmän rahaa kotimaassa muun muassa työllisyyden lisäämiseen.

Eläkesijoituksilla töitä työttömille

0 kommenttia Lisää kommentti

Elämme löysien puheiden vaarallista aikaa. Hallituksessa tiedetään, että pää on tulossa vetävän käteen. Työttömyystukea maksetaan 700 000 suomalaiselle eli lähes joka neljännelle työikäiselle.

Rakennekorjaukset ovat välttämättömiä. Silti oppositio ohittaa faktat ja huutaa lisävelan puolesta.

Totuus ei paljoa kiinnosta

12 kommenttia Lisää kommentti

Tampereelle tullaan mielellään sekä asumaan että tapahtumiin. Se on kaupungille vetovoimatekijä.

Teatterikesä ja musiikkifestivaalit tuovat hotellit täyteen ja yritykset hyötyvät. Saamme myös kaivattuja verotuloja.Valitettavasti asialla on myös kääntöpuoli, varsinkin jos asioita ei hoideta hyvin.

Blockfest pois Ratinasta

7 kommenttia Lisää kommentti

Työelämän tarpeita vastaava laaja koulutustarjonta on merkittävä tekijä koko Pirkanmaan elinvoiman kannalta. Monipuolisia uranäkymiä tarjoavat koulutusmahdollisuudet houkuttelevat motivoituneita nuoria, joista monet asettuvat maakuntaan veronmaksajiksi opintojensa loputtua.

Koulutus on tasokasta ja kehittyvää

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.