Sekasotku Teiskon ilmailu- ja moottoriurheilukeskuksen ympärillä jatkuu. Tampereen Motocross ry ja Tampereen Urheiluautoilijat ry lähettivät vetoomukset Teiskon moottoriurheilukeskuksen ja motocross-radan tulevaisuudesta. Molemmat seurat kirjoittivat, ettei niillä ole enää mahdollisuuksia toimia Teiskossa.

Harrastajat keskiöön

3 kommenttia Lisää kommentti

Tampereen Keskustan valtuustoryhmä on huolissaan tavara-aseman ympärillä käytävästä keskustelusta ja mahdollisesta umpikujasta. Valtuustoryhmien puheenjohtajille suunnatussa kyselyssä selvä enemmistö kannattaa tavara-aseman purkamista. Toisaalta Vihreiden joukosta on esitetty suunnitelmia, joiden toteuttaminen maksaisi miljoonia euroja.

Tavara-asema Vihreiden pihtiotteessa

4 kommenttia Lisää kommentti

Ratinan stadion on ollut RKY-kohde vuodesta 2009 alkaen. RKY-lyhennettä käytetään valtakunnallisesti merkittävästä rakennetusta kultuuriympäristöstä. RKY-inventoinnin on laatinut Museovirasto ja RKY-kohteet ovat valtioneuvoston hyväksymiä.

Kuka päätti Ratinasta?

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.