Piilota X Palauta

Ikuista Turku ja voita oopperaelämys

Paikalliset Kommentoi

Turku on Euroopan kulttuuripääkaupunki 2011 ja täynnä toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä, näyttelyitä, musiikki- ja teatteriesityksiä sekä kaikkea muuta mitä rikas kulttuurikaupunki voikaan tarjota.

Tamperelaista julkaiseva Suomen Lehtiyhtymä on kulttuuripääkaupungin kulttuuriyhteistyökumppani ja haluaa kerätä valokuvina turkulaista elämää kesällä 2011. Ota siis kamera käteen ja paina laukaisijaa Turussa.

Kilpailu järjestetään 20. kesäkuuta ja 14. elokuuta. Sen jälkeen raati valitsee kymmenen parasta kuvaa, joiden kesken Suomen Lehtiyhtymän lehtien lukijat äänestävät syyskuussa voittajan.

Voittajakuvan napannut palkitaan kulttuurimatkalla Turkuun. Palkintomatka sisältää kaksi lippua Erik XIV -oopperaan, hotelliyön ja illallisen Sokos Hotel Pörssissä. Kilpailussa toisella ja kolmannelle sijalle sijoittuvat saavat myös palkinnoksi kahdenhengen lippupaketin Erik XIV -oopperaan.

Kuvaa siis suosikkikohteesi Turusta ja osallistu Suomen Lehtiyhtymän Turku-kuvakisaan. Lähetä kuva meille sähköpostilla osoitteeseen turku.kuva(at)lehtiyhtyma.fi

Voit lähettää kuvan myös suoraan kännykälläsi MMS-viestinä. Kirjoita viestin alkuun TUR KUVA ja sitten kuvan tarina. Lähetä viesti numeroon 173521. Viestin hinta on oman operaattorisi normaali kuvaviestin hinta.

Kaikki julkaisukelpoiset Turku-kuvat julkaistaan osoitteessa www.tamperelainen.fi/turku-kuvakisa

Käyttäjän Ulla Yliherne kuva
Ulla Yliherne

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.