Siurolaiselta Pasilta villi ehdotus presidenttiehdokkaille aamu-tv:ssä – "Heittäkää paidat pois!"

Pasi "Darwin" Sorjonen otti yleisönsä MTV3:n Huomenta Suomi-ohjelmassa. Mies on Tamperelaisen lukijoille tuttu muun muassa tämänvuotisesta mämmitestistä.

Pekka Ruissalo

Nokian Siurossa asuva Pasi "Darwin" Sorjonen sai tänään MTV3:n Huomenta Suomessa presidenttiehdokkaiden pasmat sekaisin. Samassa lähetyksessä haastateltavina olivat Vihreiden Pekka Haavisto ja Perussuomalaisten Laura Huhtasaari. Mainoskatkolle mennessä tilanne niin sanotusti kärjistyi.

Pekka Pouta tuli kysymään Pekka Haavistolta ja Laura Huhtasaarelta, että pitäis tehdä insertti tulevasta osuudesta, ettei katsojat karkaa mainoskatkon aikana Ylen puolelle. Että oisiko haastateltavilla joku idea miten heidät esitellään vai puhutaanko maahanmuuttokeskustelun ääripäistä. No, kun se herätti haastateltavissa vähän vaivaantunutta vääntelehtämistä, niin mie päätin ehdottaa, Sorjonen aloittaa.

Sitten seurasi ehdotus.

– Heittäkää paidat pois.

Kaksikko ei ehdotukselle lämmennyt. Sorjosen mukaan miehen kanssa samassa lähetyksessä ollut kansanedustaja Jyrki Kasvi (vihr) innostui ajatuksesta.

Pasi Sorjonen on tuttu Tamperelaisen lukijoille jo entuudestaan. Esillä ovat olleet ainakin niin sanottu mämmitesti sekä viimekeväinen kiekkokolliäänestys. Jälkimmäisen Sorjonen voitti suorastaan suvereenisti.

Written by:

Pekka Ruissalo

Ota yhteyttä