Katso Hiedanrannan ilmaistapahtumien esiintyjäkattaus – Lielahdessa järjestetään kolme tapahtumaa samaan aikaan

Hiedanrannan tapahtumatila

Sonja Sivonen

TAPAHTUMA Lielahdessa Hiedanrannassa järjestetään lauantaina kolme tapahtumaa.

Hiedanrannan toimijat järjestävät maksuttoman Puutarhajuhlat-tapahtuman lauantaina 20. elokuuta kello 14–23.30 Näsijärven rannalla.

– Päivän ohjelma sopii koko perheelle. Yleisö voi esimerkiksi tutustua Hiedanrannan historiaan opastetuilla kierroksilla, osallistua graffitityöpajaan, herkutella katuruokatorilla ja kahvilassa ja seurata tanssi- ja taide-esityksiä. Tapahtuma-alueella on hämärän saapuessa myös tunnelmavalaistus, Tampereen kaupungilta kerrotaan.

Lauantaina kello 16–00 järjestetään alle 18-vuotiailta kielletty SWÄG Open Air -tapahtuma, jonka ohjelmassa on elektronista musiikkia, projisointia ja valotaidetta.

Lauantaina juhlitaan myös Spraycankontrol-katutaideviikon päättäjäisiä, vaikka tapahtumaviikko jatkuu sunnuntaihin saakka.

SirkusRakkausPumPum järjestää viikonloppuna alueella graffitityöpajoja. Perjantaina kello 15–18 järjestetään graffiti- ja katutaidetyöpaja, lauantaina kello 14–17 GraffitiSirkus! ja sunnuntaina kello 13–17 graffiti- ja katutaidetyöpaja.

Hiedanrannassa ei ole mahdollisuutta pysäköintiin tapahtumapäivinä.

– Suosittelemme saapumaan paikalle linja-autolla, kävellen tai pyörällä. Hiedanrantaan pääsee busseilla 3, 21 ja 80. Lähin pysäkki on Lielahden asema, Tampereen kaupungilta neuvotaan.

SWÄG Open Airin esiintyjät

TERO LIVE! (Rikos Records)

NEKALA UNDERGROUND LIVE! (SWÄG)

UKE (Miau!)

HALVTRAK

M-ZA (MDISTP)

MITJA V (Tampere Hotline)

TOIMINTO

Puutarhajuhlien esiintyjät

MACHINATRIX LIVE

JUAN CALIA

HERMAN PRIME

OTTO J

FELES FOSFORUS

SUPAHESSU

Written by:

Sonja Sivonen

Ota yhteyttä