Piilota X Palauta

Teollisuus mars Tampereelle messuamaan

Kommentoi

Tampere on taas kolme päivää teollisen Suomen ehdoton pääkaupunki. 2000 innovaatiota ja 890 näytteilleasettajaa 17 maasta tekevät sen. Tapahtuma alkaa tiistaina.

Tampereen Messut järjestää historiansa suurimmat kansainväliset Alihankinta-messut, jotka Suomen merkittävin teollisuuden messutapahtuma.

Iso tapahtuma merkitsee myös isoja ruuhkia. Messut vilkastuttavat Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä. Alihankinta-messuille on ilmainen bussikuljetus Tampereen rautatieasemalta. Alihankinta Express -tunnuksilla merkityt bussit liikennöivät Tampereen rautatieaseman ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen välillä kaikkina messupäivinä.

Tapahtuman avaa EK:n Yrittäjävaltuuskunnan kansainvälistymisryhmän puheenjohtaja ja Sacotec-yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Zitting. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys ry palkitsee avajaisissa Vuoden Alihankkijan ja Vuoden Päähankkijan.

Messujen runsas ohjelma tarjoaa kävijöilleen useita ajankohtaisia seminaareja, joissa puhuttavat muun muassa vienti, kansainvälistyminen, alueelliset toimitusverkostot, investoinnit ja muuttuvat liiketoimintamallit. Torstaina 20.9. Enterprise Europe Network toteuttaa messuilla kansainvälisen yrityskontaktitapahtuman Subcontracting B2B Matchmaking 2012.

Käyttäjän Sakari Nupponen kuva
Sakari Nupponen

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.